Sommarens festliga herrmode

Sätt stilen till sommarfesten.

Klä upp dig i sommar! Inspireras av stilarna till säsongens alla stora och små tillställningar och komplettera garderoben med herrskor från Scorett och herrkläder från MQ Marqet.

  

Lyxigt relaxad.

Är semidressat din festlook? Eller klär du gärna upp dig i linne från topp till tå? Utforska den lyxigt avslappnade stilen, med sköna kostymer och bekväma skor.  

Alessio Loafers från Novita Man 1.200:- i beige mocka med en loafersöm runt tåpartiet. Perfekta skor för den mer avslappnade stilen. 
Manuel Sneakers från Legend 999:- är en sportig herrsneaker i vitt skinn och med fina detaljer. Ovansidan har perforering som gör skorna är luftiga.

 

 

Klassisk i kostym.

Tidlösa klassiker är alltid säkra kort. Här är den dressade stilen för alla dina välklädda stunder och efterlängtade sommarfester. 

Liam Lågskor från Legend 1.200:- är ett par stilrena dressade lågskor med en yttersula i mjuk gummi för högsta komfort så att du kan bära skorna en hel dag. Skorna finns i svart och cognacsfärgat skinn.

Hos oss på Scorett hittar du dressade lågskor, sköna loafers och stilsäkra sneakers till sommarfesten, bröllopet eller andra tillställningar. Shoppa på scorett.se eller besök en scorettbutik nära dig så kan vår personal hjälpa dig. Du hittar våra butiker här.

Sneakers Lågskor