Dags för avspark med Glenn Strömberg!

Tumnagel Strömberg Shoe Collection

Sportprofilen Glenn Strömberg har tillsammans med Scorett tagit fram en skokollektion av högsta kvalité som säljs exklusivt på Scorett och Håkanssons. Med en förkärlek för italiensk elegans och dressade herrskor i klassisk design bjuder kollektionen Strömberg på ett herrmode med maskulin självsäkerhet.

Den forne landslagsspelaren och guldbollenvinnaren har skapat en stilren skokollektion som passar män i alla åldrar oavsett klädstil. Dressade och sportiga artiklar i perfekt kombination.

"Nu är det så att jag har tagit fram en skokollektion ihop med Scorett Och jag är riktigt, riktigt nöjd med den, det har blivit exakt så som jag velat ha det. Vi har hjälpts åt, de är jätteduktiga och jag är skitnöjd."
- Glenn Strömberg

Kollektionen tillverkas bland annat i Portugal för att nå en kvalité i världsklass och för att sy ihop Glenns historia med hans gyllene år som portugisisk ligamästare. Välarbetade detaljer och noggrant utvalda material möter maximal passform och bästa komfort.

Strömbergs kollektion innehåller även snygga manliga accessoarer som matchar skorna på ett sofistikerat sätt.

"Det är inte bara skor. Vi har bälten, väskor och sen är det också ett riktigt läckert förkläde som man ska använda när man grillar. Den är lite speciell, den ska ni titta efter."
- Glenn Strömberg

Italienska delikatesser, kläder och nu skor. Varför detta Glenn?

– Jag har tittat på skor ett tag, det hör liksom ihop med modet. Och med allt som jag gör så måste det kännas rätt för mig. Jag bor ju Italien och där är det mode och mat som är nr 1, självklart även fotbollen och katolikerna. Därför kändes det helt klockrent att göra en skokollektion. Jag gör ju bara grejer som jag tycker om och som stämmer för mig. Det är lättare att hålla koll på modet när man bor i Italien och ser hur modet svänger.

Din skokollektion utvecklas och tillverkas i Portugal. Där har du också lite anor, berätta mer!

– Jag vill att allt ska vara trovärdigt när jag gör något. Jag kommer ihåg tiden då jag var i Portugal, textilindustrin från Sverige var stor i Portugal och det var många som startade upp och jobbade där. Sen har portugiserna klass och jag gillar hur de klär sig, de har etikett och jag gillade deras butiker när jag var där. Dessutom vet jag att de gör bra saker där. Jag vill inte välja ett land som jag inte känner till eller inte har varit i. Portugal passade bra.

Varför valde du att jobba med Scorett?

– Situationen uppstod och när vi träffades på ett möte så var det rätt kemi, vi klickade direkt och Scorett kändes helt rätt när vi träffades. Det var viktigt att Scorett förstod mitt budskap om vad jag vill få fram: Att det ska vara trovärdig, det ska vara riktiga saker, jag ska kunna stå för det. Jag vill inte bara sätta mitt namn på produkterna. Det är viktigt att jag tycker om produkterna som jag gör. Sen var det ett bra samarbete och jag är skitnöjd helt enkelt!

Strömbergs skokollektion säljs exklusivt i Scoretts butiker samt online.