Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

SusanxScorett

  EDIT TOFFLOR FRÅN SWEEKS

 

Börjar dagen i innetofflor

En vanlig dag börjar med att jag vaknar 6:30, tar på mig mysiga kläder och sköna innetofflor. Sedan drar karusellen innan lämning igång. 7:45 packar jag väskan och gör mig redo för att lämna barnen på förskola och skola. När jag kommer hem igen tar jag morgonkaffet, frukost och andas ut efter kaoset som precis varit. Sedan sätter jag mig för att svara på mail och jobba lite.

 

 

HEDON VÄSKA FRÅN K.COBLER

 

Samlar kraft på förmiddagen

På förmiddagen brukar jag alltid ta en PW eller en löptur längs med havet. På så sätt rensar jag skallen och samlar kraft för dagen. När jag kommer hem svirar jag om och jobbar med allt från att filma/fota content till att jobba vid datorn. Här stylar jag bruna loafers med raka jeans, blå skjorta och en beige/brun trenchcoat. Min lunchpaus startar jag alltid med 30 minuters styrketräning och pilates innan jag sätter mig för att äta lunch. 

 

 

SINZANO LOAFERS FRÅN NOVITA

 

Eftermiddagar fokuserar jag på jobb

Efter lunch fortsätter jag att jobba - contentplanering och mail, beroende på dag så kan de även vara jobb i stan. 16:30 kommer barnen hem och då är det dags för läxor och sedan middag med familjen. 20:00 brukar jag sitta i soffan och jobba lite medan vi har något på TV:n som jag sällan tittar på. 22:30 har jag min kvällsrutin som består av att tvätta och smörja in ansiktet med en återfuktande nattkräm. Jag gillar att ge min kropp lite extra omtanke innan jag säger godnatt.

 

 

MANGA STÖVLETTER FRÅN DASIA

 

Festliga tillfällen

På helgerna eller när det vankas date night mitt i veckan, älskar jag att klä upp mig. Jag har haft många klädstilar genom åren men också insett att det klassiskt coola med en tvist i naturnära färger är det som jag trivs bäst med, både i garderoben och i hemmet. Det är inte tråkigt, snarare tvärtom och definitivt mer hållbart. 

 

CINDY VÄSKA FRÅN K.COBLER

 

Fem saker som få personer vet om mig

1. Jag somnar ALLTID med TV:n på.
2. Har sämst tålamod, saker ska helst ha hänt igår om jag väl bestämt mig för något.
3. Älskar godis men önskar att jag inte gjorde det.
4. Jag är sinnessjukt bollrädd och avskyr varenda bollsport. Padel som alla verkar älska, nej men gud jag får panik av tanken.
5. Är en tidsoptimist av rang. Inte för att jag inte respekterar folks tid utan för att jag inte kan uppskatta hur lång tid saker tar. 

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.