Tvårätters signerad mästerkocken Thomas Sjögren

Recept från Mästerkocken Thomas Sjögren från Kockarnas Kamp

Thomas Sjögren är högaktuell som regerande mästare i Kockarnas kamp. Med nya restaurangen Grano satsar han på pizza och smårätter att dela på över en flaska vin. Utöver intresset för mat finns även modeintresset, med bekvämlighet som signum för såväl långa dagar i köket som en aktiv livsstil bortom grytorna. Komfort möter trend när Thomas Sjögren väljer att fronta Legend, så låt dig inspireras och shoppa trenden i en stjärnkocks regi!

Kocka som en kung eller håll stilen i vardagen med skinnsneakersen Leo från Legend, 899:-

Gör storslagen entré på såväl afterworken som dejten. Med lågskon från Legend dressar du stilen. Andy 1.200:-

 

Pizza med sikrom, dill och svartpeppar står på menyn om Thomas får bestämma. Svinnande gott!

Tabor, svarta westernboots i lack från K.Cobler
Bli en vinnare med sneakern Zayn från Legend, 799:- Med ovandel i svarta och gråa nyanser, stickat material, mocka och förstärkt tå blir denna sneaker en given favorit i vår!

Venture,chunky sneakers från Legend
En av Thomas personliga favoriter, säkra din storlek du också! Precis som en flaska vin åldras sneakers med skönhet, och är ett mode som inte går ur tiden.

 

 

  

Detta är Thomas Sjögren

Ålder: 28 år
Aktuell med: Nya restaurangen Grano i Göteborg, som han driver tillsammans med lillebror Christoffer. Vinnare av Kockarnas Kamp 2018. 
Restaurang Grano ska vara som ett extra vardagsrum för göteborgarna med god mat och gött häng. Här finns något för alla från tidig morgon till sen kväll. Grano betyder ”vete” på italienska och är också en hälsning till orten Granö där Thomas är uppväxt.


Text: Rebecka Banck
Fotograf: Helena Johnsson