Bli medlem - Få 15% rabatt på ett köp

Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

The Story of Thomas Sjögren

Thomas Sjögren är högaktuell som regerande mästare i Kockarnas kamp. Med nya restaurangen Grano satsar han på pizza och smårätter att dela på över en flaska vin. Utöver intresset för mat finns även modeintresset, med bekvämlighet som signum för såväl långa dagar i köket som en aktiv livsstil bortom grytorna. Komfort möter trend när Thomas Sjögren väljer att fronta Legend, så låt dig inspireras och shoppa trenden i en stjärnkocks regi!

Kocka som en kung eller håll stilen i vardagen med skinnsneakersen Leo från Legend, 899:-

Gör storslagen entré på såväl afterworken som dejten. Med lågskon från Legend dressar du stilen. Andy 1.200:-

 

Pizza med sikrom, dill och svartpeppar står på menyn om Thomas får bestämma. Svinnande gott!

Tabor, svarta westernboots i lack från K.Cobler
Bli en vinnare med sneakern Zayn från Legend, 799:- Med ovandel i svarta och gråa nyanser, stickat material, mocka och förstärkt tå blir denna sneaker en given favorit i vår!

Venture,chunky sneakers från Legend
En av Thomas personliga favoriter, säkra din storlek du också! Precis som en flaska vin åldras sneakers med skönhet, och är ett mode som inte går ur tiden.

 

 

  

Detta är Thomas Sjögren

Ålder: 28 år
Aktuell med: Nya restaurangen Grano i Göteborg, som han driver tillsammans med lillebror Christoffer. Vinnare av Kockarnas Kamp 2018. 
Restaurang Grano ska vara som ett extra vardagsrum för göteborgarna med god mat och gött häng. Här finns något för alla från tidig morgon till sen kväll. Grano betyder ”vete” på italienska och är också en hälsning till orten Granö där Thomas är uppväxt.


Text: Rebecka Banck
Fotograf: Helena Johnsson

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.