Tidlösa ballerinaskor

Sommaren 2023 är runt hörnet och en trend som sticker ut bland modeentusiaster är ballerinaskor. Dessa klassiska damskor har funnits sedan länge, men har fått en modern touch och är trendigare än någonsin! Upptäck Sapri - säsongens stilrena ballerinaskor i en modern tappning.

 

 

Bli förtjust i ballerinaskornas mjuka känsla och elegans 

Dessa eleganta skor ger en feminin och sofistikerad touch till vilken outfit som helst. Den klassiska ballerinaskon är en given favorit hos många, men en trendig tappning är ballerinaskor med remmar. Dessa skor ger en chic och modern känsla till din garderob. Tack vare den låga klacken som ballerinaskor har så känns din outfit mer avslappnad och är perfekta att bära för vardagsbruk. Bär dina ballerinaskor med kjolar och klänningar för en feminin look, eller med byxor eller shorts för en mer avslappnad stil i sommar. 

 

Sapri med smal rem över vristen med tåkappa i lack 1.300 SEK

 

 

Dansa igenom dagen i bekväma ballerina

Ballerinaskor är ett av de mest eleganta och vackra skomodeller som finns. Dessa damskor är en symbol för klass och elegans. De är perfekta för att skapa en sofistikerad look som både är bekväm och praktisk. Sapri från Novita är tillverkad och producerad i Europa. Dessutom är de också perfekta för sommarens festligheter, eftersom de är bekväma att dansa i hela natten lång. 

Sapri i beige skinn med svart tåkappa 1.200 SEK 

 

 

Omfamna dina fötter med sköna damskor

Sapri kommer i flera varianter: beige ballerina med svart tåkappa, svarta ballerinaskor med rem runt ankeln och med en tåkappa i lack samt klassiska varianter i färgerna: svart, gråbeige och offwhite. Ge dina fötter en paus utan att offra stilen med snygga ballerinaskor!

 

 

Ballerinaskor online och i butik

Upptäck vårt utbud av ballerinaskor i en mängd olika stilar, fäger och material. Om du känner dig osäker på storlek - är du varmt välkommen till din närmsta Scorettbutik för att få personlig service i världsklass!

 

Ballerinaskor