Chunky, Djurprint & Poppiga färger - Tre stora skotrender

Våren bjuder på en lekfull mix i skogarderoben. Den sportiga sneakern med chunky sula fortsätter vara en favorit, men med uppdaterade färg- och materialval. Bland de trendiga djurprinten får leopardskor sällskap av snake- och zebramönstrade modeller och i färgväg får skon antingen poppa eller gå i naturens toner. Helst mixar vi allt på en gång – Upptäck tre av vårens härliga skotrender!

1. Chunky sneakers x Color blocking
Sneakers med chunkysula fortsätter vara hett i vår - vi hittar olika typer av sulsiluetter där gemensamma nämnaren är Chunky. Ju grövre desto bättre! I år får sneakern gärna vara lekfull. Blandade färger i så kallad Color blocking, mixade material där matt möter blankt och mönstermixar som djurprint tillsammans med metalliska effekter. More is more när det kommer till vårens sneakermode!2. Djurmönstrat fortsätter vara grrrreat


Djurmönstrat är fortfarande en stor trend i vår och den håller sig fast även på våra skor. Tillsammans med leopardmönstret fyller zebra och snakeprint garderoberna i vår. Vill man inte gå på en hel outfit kan ett par djurmönstrade skor lyfta en enkel look till nya höjder. Sätt trenden med sandaler, ballerina, loafers, pumps och boots – det finns en djurmönstrad sko för alla.
3. Poppig pastell möter ljuv natur

Vårens färgpalett går i allt från pastell till neon – där det senare kommer som en riktig uppstickare i år. Cerise, korall, blått och gult får våra skor att poppa ordentligt. Men den största trenden är hämtad från naturen – skor i beige, natur och off-white är toner vi gärna bär på fötterna (helst från topp-till-tå) i vår. Bland materialvalen ser vi en härlig mix av läder, lack och nya favoriten linnetextil – även denna i naturens dova toner.