Chunky, Djurprint & Poppiga färger - Tre stora skotrender 2019

Våren 2019 bjuder på en lekfull mix i skogarderoben. Den sportiga sneakern med chunky sula fortsätter vara en favorit, men med uppdaterade färg- och materialval. Bland de trendiga djurprinten får leopardskor sällskap av snake- och zebramönstrade modeller och i färgväg får skon antingen poppa eller gå i naturens toner. Helst mixar vi allt på en gång – Upptäck tre av vårens härliga skotrender!

1. Chunky sneakers x Color blocking
Sneakers med chunkysula fortsätter vara hett i vår - vi hittar olika typer av sulsiluetter där gemensamma nämnaren är ”Chunky”. Ju grövre desto bättre! I år får sneakern gärna vara lekfull –Blandade färger i så kallad ”Color blocking”, Mixade material där matt möter blankt och mönstermixar som djurprint tillsammans med metalliska effekter – More is more när det kommer till vårens sneakermode. 2. Djurmönstrat fortsätter vara grrrreat


Djurmönstrat är fortfarande en stor trend i vår och den håller sig fast även på våra skor. Tillsammans med leopardmönstret fyller zebra- och snakeprint garderoberna i vår. Vill man inte gå på en hel outfit kan ett par djurmönstrade skor lyfta en enkel look till nya höjder. Sätt trenden med sandaler, ballerina, loafers, pumps och boots – Det finns en djurmönstrad sko för alla.
3. Poppig pastell möter ljuv natur

Vårens färgpalett går i allt från pastell till neon – där det senare kommer som en riktig uppstickare i år. Cerise, korall, blått och gult får våra skor att poppa ordentligt. Men den största trenden är hämtad från naturen – skor i beige, natur och off-white är toner vi gärna bär på fötterna (helst från topp-till-tå) i vår. Bland materialvalen ser vi en härlig mix av läder, lack och nya favoriten linnetextil - även denna i naturens dova toner.