Läckra lacktrenden

Shoppa lackskor hos Scorett

Inspiration om lacktrenden

Lackskor är ett mångsidigt och klassiskt mode som passar lika bra till en dressad stil och smoking, som till den lilla svarta och fredagens fest. Högt eller lågt skaft, sneakers, loafers eller klackar  lackskor kommer i flera olika utföranden med dekorativa detaljer, och gör sig känt som en av säsongens stora nyckeltrender. Plocka fram ditt favoritplagg & dress it up darling! Det är hög tid att glänsa lite extra  och det passar dig perfekt!

Under våren och sommaren 2019 gör lackskor sig särskilt påmint som en hyllad trend inom modevärlden, vilket märks starkt i årets kollektioner. Precis så mytomspunnet och stilfullt, som kaxigt och klassiskt lack är inte bara ett välpolerat mode. Det är ett statement.

"– I säsongens kollektioner gör vi ingen hemlighet av att det finns all anledning att låta fötterna glänsa lite extra. Lackskor är en stor trend, och en riktig klassiker för en uppdaterad look! Det finns också fördelar med lack som material. Smuts fastnar inte på samma vis på en högblank yta, det är därför enkelt att rengöra och vårda lackskor" säger Emma Davidsson, inköpare på Scorettgruppen.

Lackstövletter, lackboots, pumps, loafers och sneakers i lack här har vi samlat skorna som kittar looken vi vill bära i vår!

Dasia Khella loafers i lack från Dasia Ett av vårens mest trendsäkera kap är dressade loafers, gärna med fransar för en ännu mer träffsäker look nu när westerntrenden dominerar. På bild KHELLA från Dasia (art.nr 1094559)

Naomi rosa lackstövletter från TiamoGo pink and fabulous i snygga Tiamo NAOMI (art. nr 1023769. Med denna stövlett drar du garanterat blickarna till dig! Finns även i svart.).

Lacksskor från DasiaWesterninspirerade lackbootsen TABOR (art. nr 1023938) från K.Cobler med stabil snedställd klack är en typisk everydaystyle, perfekt till vardags som till fest!