Läckra lacktrenden

Lackskor är ett mångsidigt och klassiskt mode som passar lika bra till en dressad stil och smoking, som till den lilla svarta och fredagens fest. Högt eller lågt skaft, sneakers, loafers eller klackar – lackskor kommer i flera olika utföranden med dekorativa detaljer, och gör sig känt som en av säsongens stora nyckeltrender. Plocka fram ditt favoritplagg & dress up darling! Det är hög tid att glänsa lite extra.

 

Trendiga lackskor

Under hösten och vintern gör lackskor sig särskilt påmint som en hyllad trend inom modevärlden, vilket märks starkt i säsongens skokollektioner. Precis så mytomspunnet och stilfullt, som kaxigt och klassiskt– lack är inte bara ett välpolerat mode. Det är ett statement.

"I säsongens kollektioner gör vi ingen hemlighet av att det finns all anledning att låta fötterna glänsa lite extra. Lackskor är en stor trend, och en riktig klassiker för en uppdaterad look! Det finns också fördelar med lack som material. Smuts fastnar inte på samma vis på en högblank yta, det är därför enkelt att rengöra och vårda lackskor" säger Emma Davidsson, inköpare på Scorettgruppen.


Här har vi samlat skorna som kittar looken vi vill bära just nu! Oavsett om du söker trenden i detaljen eller hela utförandet.

Boots Stövletter Pumps Lågskor

 


Youth Kängor från Happy Shoes 799:-
Ett av höstens mest trendsäkera kap är blanksvarta kängor, gärna med en grov chunky sula för en extra kaxig look. 


Queen Stövletter från K.Cobler 1.800:-
Go fierce and fabulous i snygga stövletter med trendig platå. Med denna stövlett drar du garanterat blickarna till dig!

 


Savio Lågskor från Novita 1.600:-
Damskor i klassisk design i offwhite lackat skinn. Dekorativa rosetter pryder ovansidan. Perfekta skor om du vill få en mer exklusiv känsla på din outfit på ett diskret sätt. 

Rollina Loafers från Dasia 1.200:-
Fin cognacsfärgad lågsko i lackat skinn med fina metalldekorationer. Dessa skor gör sig extra bra till jordnära outfits med beige, brun och andra varma färger.