Lyxiga lacktrenden

Kategoribild lacktema Shoes&Trends

Inspiration om lacktrenden

Lackskor är ett mångsidigt mode som passar lika bra till en dressad stil och smoking, som till den lilla svarta och fredagens fest. Högt eller lågt skaft, boots eller sneakers? Lackskor kommer i flera olika utföranden, och är en het trend inom modevärlden hösten.

Under hösten gör sig lackskor särskilt påmint som en stor nyckeltrend inom modevärlden. Precis så stilfullt, som kaxigt och sexigt lack är inte bara ett mode. Det är ett statement.

"– I höst gör vi ingen hemlighet av att det finns all anledning att låta fötterna glänsa lite extra. Lackskor är en stor trend, likväl som det är en riktig klassiker för en välpolerad look! Det finns också fördelar med lack som material. Smuts fastnar inte på samma vis på en högblank yta, det är därför enkelt att rengöra och vårda sina lackskor" säger Emma Davidsson, inköpare på Scorettgruppen.

Lackboots, lackstövletter, pumps, loafers och sneakers i lack här har vi samlat säsongens must haves!

Agnella sneakers från Novita

Dasia Khella loafers i lack från Dasia

Den exklusiva sneakerfavoriten Novita AGNELLA (art. nr 1084938) kommer nu i lackat utförande, och kommer garanterat dra blickarna till sig. Ett annat trendsäkert kort är en dressad loafer såsom Dasia KHELLA (art.nr 1094559).

Lacksskor från Dasia

Dasia STARLILY LACK (art. nr 1084802) blir en av höstgarderobens klara favoriter.

Novita Ada By Viozzi lackstövlett

Novita ADA BY VIOZZI (art. nr 1023738) lyfter vilken festoutfit som helst med sin exklusiva, lackade look!