Läckra lacktrenden

Shoppa lackskor hos Scorett

Inspiration om lacktrenden

Lackskor är ett mångsidigt och klassiskt mode som passar lika bra till en dressad stil och smoking, som till den lilla svarta och fredagens fest. Högt eller lågt skaft, sneakers, loafers eller klackar – lackskor kommer i flera olika utföranden med dekorativa detaljer, och gör sig känt som en av säsongens stora nyckeltrender. Plocka fram ditt favoritplagg & dress up darling! Det är hög tid att glänsa lite extra.

 

Under hösten och vintern gör lackskor sig särskilt påmint som en hyllad trend inom modevärlden, vilket märks starkt i säsongens skokollektioner. Precis så mytomspunnet och stilfullt, som kaxigt och klassiskt lack är inte bara ett välpolerat mode. Det är ett statement.

"– I säsongens kollektioner gör vi ingen hemlighet av att det finns all anledning att låta fötterna glänsa lite extra. Lackskor är en stor trend, och en riktig klassiker för en uppdaterad look! Det finns också fördelar med lack som material. Smuts fastnar inte på samma vis på en högblank yta, det är därför enkelt att rengöra och vårda lackskor" säger Emma Davidsson, inköpare på Scorettgruppen.

Lackstövletter, lackboots, pumps, loafers och sneakers i lack här har vi samlat skorna som kittar looken vi vill bära just nu! Oavsett om du söker trenden i detaljen eller hela utförandet.

Widley lackstövletter från K.Cobler Ett av höstens mest trendsäkera kap är lackade stövletter, gärna med snedställd blockklack nu när westerntrenden dominerar. På bild Widley, 1.600:- från K.Cobler.

March pumps i lack från K.CoblerGo fierce and fabulous i snygga pumps March, 999:- från K.Cobler med trendiga blå kontraster. Finns även i helsvart utförande. Med denna pumps drar du garanterat blickarna till dig!