Få stilen att poppa i gult - säsongens trendfärg!

Gula trenden kategoribild

I vår och sommar adderar vi solskenshistoria till vår garderob när vi bjuder in den gula kulören i den. Känd som en av års modepaletts hyllade trendfärger (och en pigg uppstickare bland mer sobra styles) blir den gula skon, accessoaren eller klädesplagget en given favorit för att signalera lekfullhet, öppenhet och stilmedvetenhet.

Vi kommer att se it-färgen gul på allt från klädesplagg till skor och accessoarer, både som accentdetalj  men hetast från topp till tå i en monokrom look. Perfekt när du vill vara fin till vardags som till fest, som när du vill dra uppmärksamheten mot ett ställningstagande.

" – Gula nyanser är garanterade humörhöjare, och drar onekligen uppmärksamheten till sig. I vår och sommar kommer de dessutom att vara helrätt! Givetvis vill vi även inkludera våra grymma vegankunder i den här trenden, vi har därför utvecklat chunky sneakern Liz Vegan från K.Cobler" säger Lina Theodorsson, produktutvecklare på Scorettgruppen.

Haka på vårens trendfärg och stå för inspirationen du också! Matcha med plagg i jordnära, mer sobra färger eller med trendig denim för uppdaterad look. Här hittar du sneakers, pumps, loafers, sandaletter och sandaler som lyfter looken, och gör vardagen så mycket roligare!

Tabor, svarta westernboots i lack från K.CoblerGult möter lack och snedställd klack, tre nyckeltrender i en sandalett! Upplev säsongen i sandaletten Libbie från Tiamo, 599:-

Venture,chunky sneakers från LegendK.Cobler lanserar nu sin första vegansneaker Liz, 799:- på sportig platå. Perfekt när du vill haka på trenden och samtidigt göra ett mer hållbarhetsmedvetet köp!