Välklädd på olika vis

Det är dags att ta klivet från vinter till vår. Låt dig inspireras av säsongens herrskor från Scorett och herrkläder från MQ Marqet.

 

 

 

Välklädd på olika vis.

 Vilka skor du väljer har en avgörande roll för helhetsintrycket. Lågskor i skinn lämpar sig fint för en klassiskt välklädd stil medan sneakers gör looken sportig och relaxad. Ett par dressade lågskor och en snygg kavaj är något som bör finnas i varje mans garderob. Liam från Legend har en ovandel i cognacsfärgat skinn som ger en välklädd, vardaglig look. Vill du däremot ha en mer avslappand stil så är ett par vita sneakers helt rätt för dig. Gazzi från Strömberg är en clean herrsneaker i klassisk design.

 

 

  En vårfärsch overshirt matchas med fördel med bekväma jeans. Och går du även omkring i bekväma skor som känns rätt så syns det på dig. Venti från Novita Man har en sportig, kilformad sula som är både bekvämt och helt rätt i vår!  

 

 

 

Kavaj och loafers.

Om inspirationen tryter - gå till klassiker som alltid fungerar. I basgarderoben finns den svarta kavajen, vita skjortan och jeansen, som du bär tillsammans med klassiska svarta loafers som är helrätt i vårens loafertrend.   

 

Giovanni från Novita Man är en klassiskt penny loafer som gör sig oerhört bra till jeans och chinos.  

 

Lågskor Sneakers