Vårens herrskor från Legend

Legend Omslagsbild sneakers

 

Ett måste i skogarderoben för oss killar är utan tvekan ett par sköna sneakers. Det som gör denna älskade sko unik är dess förmåga att göra varje tillfälle avslappnat och bekvämt. Herrsneakern har letat sig in bland dressade tillställningar och till vardags är den lika vanlig som latte med havremjölk. Den ger även ett bra support när du är mer aktiv, så passa på att uppdatera din sneakerssamling inför resan till storstan i vår, så missar du inga sevärdheter tack vare obekväma skor! Den här våren är ett par vita och jordnära toner på sneakers säsongens favoriter från Legend.

Med våra sneakers ifrån Legend så tummar du varken på kvalitet, bekvämlighet eller på design men viktigast av allt, när du väljer någon av våra skor gör du ett klimatsmart val som bidrar till en mer hållbar värld.

 

KLASSISKA VITA HERRSNEAKERS

Ett par vita sneakers till killar är alltid snyggt både till en dressad look men funkar även perfekt till en mer avslappnad sportig outfit. Tänk på att sköta om dina vita sneakers med rätt skovård för att de ska hålla längre och vara krispigt vita. Legend har vita sneakers i t.ex läder, textil, mocka och skinn.

Manuel Sneaker från Legend 999:-  En moderiktig vit sportig sneaker helt i läder med perforerade detaljer på ovandelen.

Enzo Mesh från Legend 899:-  Sportig sneaker med meshdetaljer och superskön sula som sviktar för extra komfort.

Mario Clean Sneaker från Legend 1300:-  Stilren chunky sneaker med unika skärningar och innersula i skinn.

.

HERRSNEAKERS I JORDNÄRA NEUTRALA FÄRGER

Leo Canvas från Legend 799:-  Sommarens skönaste sneaker med ovandel i canvastextil och innersula av läder. Foder av textil och sula av lättviktsmaterial, phylon som ger en skön svikt och komfort.

Camil Sneaker från Legend 1200:- Cool retroinspirerad snekaer med mocka och läder ovandel, samt fullt läderfodrad och yttersula av honungsfärgad gummi.

Arlo Sneaker från Legend 1300:- Beige snörsneaker i komocka med en enkel ovandel som är lätt att matcha med vilka kläder som helst.

.

Trendiga herrskor från Legend

Legend är varumärket som hämtar inspiration av modevärldens senaste trender. Matcha dina skor med en dressad outfit eller varför inte en avslappnad jeanslook. Oavsett om du söker herrsneakers för storstaden, lågskor för sommarfesten eller sandaler för semestern så hittar du dina nya herrskor från Legend.

SHOPPA LEGEND