Starlily - Vårens nya stjärnor

Skomodellen Daylily var en stor succé under fjolåret. Nu lanserar Dasia den pigga uppföljaren Starlily – en modell som kommer i en mängd olika utföranden och nya kulörer. Gör dig redo för en bekväm och färgsprakande vår.

Visst har du någon gång ägt ett par skor som varit snygga men inte speciellt sköna, eller tvärtom? Men det finns faktiskt alternativ där du inte behöver göra avkall på vare sig utseende eller känsla. Ett exempel på detta är Dasia, varumärket som genom nog granna materialval tagit fram skor som vänder sig till kvalitetsmedvetna kvinnor som värderar såväl komfort som funktion högt.

I vår lanseras den nya kollektionen Starlily – skor där kvalitet, komfort och design harmonierar. Kollektionen, som är en vidareutveckling av den populära storsäljaren Daylily, består av modeller i en rad pigga vårfärger och utföranden. Detaljer som exempelvis volanger bidrar till att lyfta looken ytterligare och göra skon lite extra speciell. En snygg nyhet denna säsong är den högre sulhöjden och de färgade ton-i-ton-sulorna. 

Precis som föregångaren är Dasia Starlily en sko som passar de flesta kvinnor och tillfällen. Den skönt omfamnande innersulan i materialet Memory Foam gör dina steg fjäderlätta. En känsla som gör att du kommer få svårt att vilja bära några andra skor under våren och sommaren 2018.