Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...Sweeks kroppsserie är veganska med en ljuvlig touch av west coast breeze. Upplev harmoni med doftinspiration från bergamott, citron, pion, apelsinblom & sandelträ. Kollektionen består av kroppstvål i två olika storlekar, kroppslotion samt fotlotion. Vegansk hudvård är perfekt för dig med känslig hy. För att en produkt ska klassas som vegansk ska den vara tillverkad utan några ingredienser som härstammar från djur, samt fri från animaliska biprodukter.Sweeks Tvål

I det vardagliga ritualen att tvätta bort dagens äventyr och omfamna stunden av självomsorg blir tvålen för händer och kropp en förtrollande följeslagare.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/shoes-and-trends_b_hudvard_aw23_03.jpg

Sweeks Fotkräm

Fotkrämen är som en kärleksfull omfamning för dina fötter. Dess rika och näringsrika formula är som en källa till näring för det som bär dig genom ditt livs äventyr.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/shoes-and-trends_b_hudvard_aw23_02.jpg

Sweeks Lotion

Denna lotion är inte bara yttre skönhet, den är näring för själen. Varje droppe är en påminnelse om att din hud är värd den bästa vården. Ingredienserna, varsamt utvalda, dansar i harmoni och ger en rik dos av näring och mjukhet.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/shoes-and-trends_TextImageBox_hudvard_aw23_01.jpgVegansk hudvård är inte bara bra för miljön - den har också suveräna fördelar för din hud. Veganska produkter innehåller vanligtvis färre ingredienser som kan irritera eller förvärra eventuella hudåkommor. Dessutom har ingredienser som hämtas från växter ofta fler hälsosamma vitaminer som gör att din hud känns fräsch och ser strålande ut.


Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.