Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Nära 8.000 drabbas årligen i Sverige. Under bröstcancermånaden oktober är vi på Scorettgruppen med i kampen mot bröstcancer.Bröstcancerfonden 2023.

Vi står bakom Bröstcancerförbundet och kommer under oktober månad skänka pengar till forskningen. Du kan även vara med och skänka 10kr som bidrag till kampen mot bröstcancer! Dessutom kan du köpa vår handsprit till dig själv, eller ge bort till en vän eller kollega. För varje köpt flaska bidrar du med 15kr. Gör en god handling och stöd både bröstcancerforskningen och drabbade. Tack för ditt stöd!


Kunskap räddar liv.

Att lära känna sina bröst och undersöka dem regelbundet ökar förutsättningarna för tidig upptäckt och möjligheterna till att rädda liv. Därför är det viktigt att alla kvinnor går på sin mammografi när de kallas och däremellan själva undersöker sina bröst. Se här hur du undersöker dina bröst på bästa sätt hemma.    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem
    01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.