Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vi stöttar barncancerfonden

Barn och cancer hör inte ihop. Ändå bildar de orden de vanligaste dödsorsaken för barn 1-14 år i Sverige. Men det finns hopp. Tack vare forskningen överlever idag 85 procent av barnen som drabbas. Under barncancermånaden september kraftsamlar vi i kampen mot barncancer för att ännu fler ska överleva – hjälp till att hålla cancer borta från barn du med.

  

Barncancerfonden 2023

I Sverige insjuknar ett barn om dagen i någon form av barncancer. Olika typer av barncancer förekommer i olika åldrar. Vissa cancertyper drabbar små barn medan andra typer drabbar äldre barn och tonåringar. I september, barncancermånaden, är vi på Scorettgruppen med och uppmärksammar de barn och ungdomar som drabbas av cancer. Hjälp oss att hålla cancer borta från barn, ge 10 kr nästa gång du handlar online eller i någon av våra butiker så skänker vi pengarna oavkortat till Barncancerfonden. Med ditt bidrag stödjer du forskningen och utvecklingen av mer effektiva och mindre smärtsamma behandlingar mot barncancer. Tack för ditt stöd - varje krona är livsviktig 🤍

 

Sedan starten har Barncancerfonden delat ut över 3 miljarder kronor till forskning. För 50 år sedan levde bara vartannat barn fem år efter en cancerdiagnos. Idag överlever 85 procent. Det är ingen slump att allt fler överlever, det är ett resultat av de senaste decenniernas forskningsframsteg. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och utbildar också läkare och sjuksköterskor inom barnonkologi. Genom bidrag från privatpersoner och företag möjliggörs forskning inom barncancerområdet, som i sin tur leder till att fler barn överlever och kan leva ett långt och gott liv. Läs mer om hur du kan bidra till kampen mot barncancer här.

 

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem
    01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.