Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Snön har nu börjat lägga sig i fjällen och snart är skidsäsongen äntligen här. För att kunna njuta av allt som skidsemester innebär, krävs funktionella skor och varma plagg. Hos oss hittar du bekväma och praktiska skor som ger dig grepp på hala underlag. Liksom fjällen reser sig i sin oföränderliga skönhet, så gör vinterskorna en viktig del av den harmonin. De är dina följeslagare på resan mot det okända.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_16.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_14.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_17.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_15.jpg"De dagar himlen är klar
och solen kikar fram
är ljuset helt magiskt"


Utforska fjällen med greppskor

I fjällens stilla vinterrike blir varje steg en poesi av knastrande snö och tystnad. Där vinterns kyla omfamnar varje andetag och isens konstverk täcker stigarna som ett skimrande täcke, blir valet av vinterskor med greppegenskaper dina trogna följeslagare. Utforska fjällen med förtroende och låt dina skor ge dig trygghet och stabilitet i varje steg. Upptäck våra vinterskor med greppegenskaper som: friktionssulor och spikbroddar till våra mest avancerade broddar med alpi-system, dessa tillåter dig att vinkla ut broddarna under skon när extra grepp behövs.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_12.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_22.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_09.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/test_scorett_shoes-and-trends_susan_vinter_aw23_11.jpg

Behåll stilen och värmen i vinter

Innan du ger dig ut i det gnistrande vinterparadiset, är valet av ytterkläder och skor viktigt. Ett par högkvalitativa vinterskor skyddar dina fötter mot den bitande kylan och ger varje steg en touch av lyx. När du promenerar genom de vinterklädda gatorna, omfamnad av värmande kläder och skor, blir varje ögonblick en del av en vintersaga. Håll stilen och värmen i vinter med produkter från Canada Snow.

Mjuka tofflor för vintermagi

Tofflorna bär med sig berättelsen om kvällar vid brasan, där skratten och doften av tallved smälter samman. De är dina trogna följeslagare när du drar dig tillbaka från den gnistrande kylan utanför och sveper in dig i stugans värmande famn.

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.