Inspireras av westerntrenden!

Climb into the saddle, and get ready for the ride! I år slår western-trenden stort som en av säsongens stora nyckeltrender, och vi ser modevärlden präglas av cowboy och western boots som förvandlar även den enklaste baslooken till något alldeles extra. 

 

 

Hur stylar du dina western boots?

Årets roligaste säsong för mode är äntligen här och så vilda vackra western! Inspireras av våra stövlar och boots som med sin inspiration från western garanterar en trendig look ute på stan som till helgens fest. Oavsett hur du väljer att styla dina cowboyboots i år så är det säkert: westerninspirerade skor säljer slut snabbare än man hinner blinka – så det gäller att inte vänta för länge med att göra sina val. 

 

 

 

 

Svartvit outfit med westernboots

Ta in säsongens trendiga cowboy-referenser på ett stilsäkert sätt med lackade boots på låg, stabil snedställd klack. Dessa skor kan du matcha med en avskalad, stilren outfit. Tillsammans med fina detaljer som smycken, väskor och solglasögon blir din outfit en trendig western chic look! 

 

 

 

 

Eleganta cowboyboots

Kanske är westerntrenden något du sagt att du aldrig kommer bära igen, men som du nu älskar och vill köpa mer av? Upptäck säsongens uppstickare: cowboyboots. Genom att mixa din outfit med olika material, känns stilen både genomtänkt och sammanhängande ut. Dessa damskor passar precis lika bra till en mer vardaglig och stilren outfit, som till festligare tillfällen. Låt dig därför inte begränsas av innehållet i din garderob, ge den tvärtom en ny intressant och trendig känsla!

 

 

 

 

Crocopräglad westernstövel

More is more. En crocopräglad westernstövel ger ett intryck av en modern, självsäker och kaxig attityd. De knähöga stövlarna kan du klä till begia byxor, korta kjolar och avslappnade maxikänningar, kombinationerna är oändliga.

 

 

 

 

Låga cowboyboots i skinn

Westerntrenden kan vid första anblick se svårburen ut, men ett par cowboyboots passar faktiskt till det mesta. En romantisk outfit med jordnära färger blir genast coolare med ett par westernboots. Vill du anamma trenden fullt ut? Då ska du bära dina boots tillsammans med ett par raka denim byxor och jeansskjorta eller en jeansjacka.