Stövlar - Perfect Fit

PERFECT FIT: This is us

Alla kvinnor är unika - Därför har vi stövlar som också är det. I olika passformer, vidder och stilar.
Inspireras av våra medarbetare på Scorett när de visar upp sina favoriter. Upptäck Scorett Perfect Fit!

PERFECT FIT:
This is us

Unique styles for unique women

Detta är vi - Skomakare, hållbarhetsansvariga, butikssäljare, chefer och ekonomiassistenter. Vi jobbar med olika saker och ser olika ut, så självklart har vi också olika preferenser för hur den perfekta stöveln ska sitta. Vi på Scorett erbjuder alltid ett unikt sortiment stövlar i olika stilar, med flera skaftvidder, för att passa alla vadstorlekar!

Shoppa Stövlar - Perfect Fit
Clara, Kundtjänst, i Dasia Heather
Sandra, Hållbarhet, i K.Cobler Milfield
Ulrica, E-handel, i K.Cobler Arundel
Madelene, Butikschef, i K.Cobler Mindred

Ulrica, E-handel

Stövlar: K.Cobler Arundel

"Hösten är min favorittid på året, mycket tack vare modet och trenderna som kommer med årstiden. På jobbet eller när jag går ut på stan bär jag allra helst stövlar tillsammans med tuffa jeans och lager på lager, eller bryter av looken med feminina klänningar. Varje säsong hittar jag nya vinnare till stövlar att klä upp mig i!"

Arundel Stövlar
2.100 SEK
Darra Stövlar Slouchy
2.200 SEK

Sophie, Hållbarhet

Stövlar: Dasia Yew Viddstövlar
Vadmått: W3

"Mina favoritstövlar har jag haft i många år, det är ett mode som inte går ur tiden. Jag lägger gärna extra mycket tid och kärlek på mina skor så att de håller ännu längre."Sandra, Hållbarhet

Stövlar: K.Cobler Milfield Slouchy

"Jag har nyligen upptäckt hur lätt det är att styla stövlar till både vardags och finare tillfällen – en skomodell jag förut tänkt inte var något för mig. Men Scorett har så många olika stilar, så det är inte svårt att hitta en, två eller flera favoriter!"Lovisa, Säljkommunikatör

Stövlar: Dasia Bael
Vadmått: W3-W4


"Jag är en före detta fotbollstjej och har alltid haft svårt att hitta stövlar som passar. Med Scoretts Perfect Fit-koncept har jag upptäckt stövlar på nytt igen och hittat stövlar som sitter perfekt. Jag matchar de gärna till både kjol, klänning och byxor."

Dasia Bael med dragkedja på baksidan
Julia, Ekonomi, i Dasia Skylily high
Lovisa, Säljkommunikatör i Dasia Bael
Dasia Skylily High med stretchskaft
Laila, Skomakare, i Novita Tropea
Clara, Kundtjänst, i Dasia Heather
Novita Tropea, Skaftvidd: W2

Hitta din perfect fit!

Våra Perfect Fit-stövlar kommer i upp till 6 olika skaftvidder, så att alla kan hitta sin perfekta passform. Dessa är märkta med "Perfect Fit" och klassas i storlekarna W1-W6.

Så mäter du din stövelvidd

1. Mät runt det bredaste stället på din vad för att få fram ditt vadmått. Har du inget måttband att mäta med kan du ta exempelvis en tråd runt vaden, och sedan använda linjal eller måttstock.

2. Hitta din skostorlek i tabellen och kombinera den med ditt vadmått för att hitta rätt kolumn.

3. Se högst upp i tabellen vilken skaftvidd du ska ha, W1-W6.

Tänk på att olika stövlar kan skilja sig i vidd beroende på modell. Vill du ha hjälp att mäta ut din viddstorlek? Kontakta oss eller kom in till oss i butik - Så kan du få personlig hjälp av våra kunniga säljare.

Dela med dig av hur du stylar dina stövlar och inspirera andra! Tagga @scorettofficial på Instagram för chansen att bli regrammad.