Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Claudia Ghizzani

Claudia Ghizzani är ett varumärke som erbjuder eleganta och trendiga skor för kvinnor. Med sin passion för mode och kvalitet har de etablerat sig som ett populärt val för kvinnor som söker skor som kombinerar stil och komfort.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Claudia Ghizzani online

Claudia Ghizzani är ett varumärke som erbjuder eleganta och trendiga skor för kvinnor. Med sin passion för mode och kvalitet har de etablerat sig som ett populärt val för kvinnor som söker skor som kombinerar stil och komfort.

 

När det kommer till skor är det få märken som kan kombinera stil, komfort och prisvärdhet så väl som Claudia Ghizzani. Det här skomärket, som har en stark närvaro i Europa och har vunnit erkännande över hela världen, har lyckats erbjuda skor som inte bara är en fröjd för ögat utan även en glädje för fötterna. De har etablerat sig som ett varumärke som förstår hur man kombinerar mode med funktionalitet på ett sätt som tilltalar människor i alla åldrar och livsstilar.

 

Claudia Ghizzani grundades med visionen att erbjuda prisvärda skor utan att kompromissa med kvalitet eller stil. De har hållit fast vid detta åtagande sedan starten och har skapat skor som passar både för vardag och speciella tillfällen. Oavsett om du är ute efter bekväma vardagsskor eller eleganta klackar, finns det något för alla i Claudia Ghizzanis kollektion.

 

Elegans och komfort i damskor

En av de framträdande egenskaperna hos Claudia Ghizzani är deras moderna och modeframåt design. Varumärket tar inspiration från de senaste trenderna inom skomode och skapar skor som är aktuella och iögonfallande. Oavsett om det är klackskor, stövlar, sneakers eller sandaler, erbjuder varumärket skor med detaljer som spännen, snörning eller dekorativa utsmyckningar för att ge dem en extra touch av stil.

 

Claudia Ghizzani lägger stor vikt vid att erbjuda skor av hög kvalitet. Varumärket använder noggrant utvalda material och tillämpar skickligt hantverk för att säkerställa att deras skor är hållbara och bekväma att bära. Med bra passform och dämpning strävar de efter att ge användaren en bekväm upplevelse utan att kompromissa med stil.

 

Shoppa skor från Claudia Ghizzani hos Scorett

Ett annat kännetecken för Claudia Ghizzani är deras breda utbud av skor för olika tillfällen och stilar. Oavsett om du letar efter skor för en speciell tillställning, arbete eller en avslappnad dag på stan, kan du hitta ett alternativ som passar dina behov. Varumärket erbjuder både eleganta och formella skor för mer dressade tillfällen, samt avslappnade och trendiga skor för en mer avslappnad look. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik.

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.