Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/novita/ladersulor


Novita's premiumkollektion

En kollektion som består av exklusiva läderskor tillverkade med högkvalitativa lädersulor. Skorna erbjuder tidlös elegans och komfort. Att tillverka skor med lädersulor kräver skickligt hantverk och expertis, vilket resulterar i exceptionell kvalitet. Denna premiumkollektion är handgjord och producerad i en liten skofabrik i utkanten av Porto, Italien. 
Läder är ett naturligt material som har förmågan att anpassa sig till fotens form över tid, vilket kommer ge dig en utmärkt komfort till dina dressade lågskor. Materialet andas och släpper in luft vilket ger en sval känsla, som är önskvärt om skorna ska användas inomhus eller utomhus när det är varmt. Dessutom är det ett hållbart alternativ då skor med sydd lädersula går att byta ut. På så sätt kan du bära dina skor år efter år.

Dressade skor med lädersula

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.