Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vanliga frågor

Leverans

Hur levereras mina varor?

Du kan antingen välja att hämta ut ditt paket i närmaste Scorettbutik (för scorettoutlet.se gäller endast outlet-butiker), få dina varor levererade med Postnord Mypack till ditt närmaste ombud eller välja hemleverans så att dina varor kommer utanför din dörr.

 

Hur kan jag söka mitt paket?

Leverans med Posten Mypack: Du får en avisering när din order har ankommit till det valda ombudet. Leveranstiden är 2-4 vardagar, den kan bli någon eller några dagar längre vid hög belastning. Läs mer här

Uthämtning i butik: Du får inget kollinummer att följa leveransen på, när paketet har ankommit till butik får du en smsavisering istället. Leverans till butik tar 3-5 dagar. Läs mer här.

 

Vad kostar frakten?

Scorett erbjuder fri frakt om du hämtar ditt paket i en Scorettbutik (för scorettoutlet.se gäller endast outlet-butiker). Fraktkostnaden med Postnord till utlämningsställe är 69 kr. Hemleverans kostar 150 kr. Vill du nyttja din ångerrätt kostar returfrakt till lager med PostNord 99 kr, men du kan även returnera fritt i din Scorettbutik (för scorettoutlet.se gäller endast outlet-butiker).

 

Jag bor inte i Sverige. Kan jag ändå beställa varor i Scoretts webbhandel?

Nej. Än så länge levererar vi bara till adresser i Sverige.

 

Vad gör jag om jag fått fel vara eller om något saknas?  

Kontakta vår kundtjänst.

 

Returer

Hur länge har jag returrätt på mitt e-handelsköp?

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du hämtat ut eller fått ditt paket. 

Hur gör jag om jag vill returnera eller byta en vara?

Vill du byta din vara kan du gå till valfri Scorettbutik (för scorettoutlet.se gäller endast outlet-butiker) och byta varan till en annan storlek. Se lista över våra butiker här. Vill du göra ett byte hos e-handelslagret, returnera den första ordern och lägg en ny beställning på respektive hemsida.

Vill du nyttja din ångerrätt och returnera varan skickar du tillbaka den till vårt e-handelslager genom att lämna in den till ett postombud och använda returfraktsedeln som bifogades vid leveransen. Läs mer om returer och byten här

Jag har hämtat mitt paket i butik och saknar returfraktsedel?

Kontakta kundtjänst så skickar vi dig en returfraktsedel.

 

Återbetalning

Jag har gjort en retur, när får jag tillbaka mina pengar? 

Vid retur görs en återbetalning till samma kort eller bankkonto som den ursprungliga betalningen gjordes, med avdrag för returfrakten. Det kan ta upp till 14 dagar innan återbetalat belopp finns på ditt konto. Samma sak gäller om du har gjort en retur i butik. 

 

Betalning

Hur kan jag betala mina varor?

Du kan välja mellan att betala med kort (Visa och Mastercard) eller välja Klarnas betalningsalternavit som är: faktura, delbetalning, direktbetalning, kort och Swish. Läs mer här.

 

Varför dras inte rabatten av?

Vissa av våra kampanjer är bara för medlemmar. För att ta del av dessa behöver du vara medlem i Club Solemate och inloggad på ditt konto för att aktivera rabatten. Har du glömt att logga in? Kontakta vår kundtjänst. Inte medlem i Club Solemate? Medlemskapet är kostnadsfritt, bonusgrundande och kan avslutas närsomhelst. Du ansöker enkelt om medlemskap här.

 

Kan jag utnyttja presentkort i Scoretts webbhandel?

Nej. Våra presentkort kan endast lösas in i butik.

 

Kan jag utnyttja bonuscheckar i Scoretts webbhandel?

Bonuscheckar med 7-siffrigt checknummer kan användas i kassan i fältet "Ange rabatt- eller bonuskod".

 

På webbsidan finns varor med texten "Endast i butik". Kommer dessa tillbaka till webshopen?

En del av de varor som står som "Endast i butik" kommer också tillbaka in på webblagret. Varor som är slut i e-handeln finns ofta kvar i våra butiker. På de flesta artiklar kan du se butikstillgänglighet i anslutning till produkten på hemsidan. Kundtjänst kan också ge närmare besked.

 

Kan jag se i vilka butiker en viss vara finns?

Ja, om du vill veta om en artikel finns i någon av våra butiker markerar du den storlek du är intresserad av och trycker på länken "Finns varan i butik?" Du kan även markera storlekar som är slut i webshopen. Om länken "Se lagerstatus i butik" saknas är troligtvis urvalet i butik väldigt litet. Kundtjänst kan då ge närmare besked. 

 

Jag har valt Klarna som betalsätt och kan inte slutföra mitt köp?

När du väljer Klarna faktura eller konto som betalsätt måste du ange ditt personnummer. Glöm inte att klicka på rutan "Hämta uppgifter" för att du ska kunna se dina adressuppgifter. Innan dess kan du inte godkänna våra köpvillkor och slutföra ditt köp.  

 

Jag har valt kortbetalning som betalsätt och kan inte slutföra mitt köp?

Vi erbjuder 3D Secure/SecureCode som är en säkrare lösning för dig som betalar med kort. Det innebär att du måste ange en personlig kod innan köpet slutförs. Om ditt kortköp nekas på grund av detta, välj fakturabetalning alt. direktbetalning bank eller kontakta din bank för att aktivera 3D Secure. Dessutom är endast kort utfärdade i Sverige godkända för betalning.

 

Club Solemate

Varför dras inte rabatten av?

För att ta del av våra erbjudanden måste du vara kundklubbsmedlem och inloggad på ditt konto för att rabatt ska dras av i kassan. Inte medlem i Club Solemate? Medlemskapet är kostnadsfritt, bonusgrundande och kan avslutas närsomhelst. Du ansöker enkelt om medlemskap här.

 

Hur gammal måste man vara för att bli medlem i Club Solemate?

Man måste vara 16 år för att bli medlem i Club Solemate.

 

Kostar det något att vara medlem i Club Solemate?

Nej, medlemskapet är kostnadsfritt!

 

Hur räknas mitt medlemsår/bonus?

Vi gör bonusutbetalningar tre till fyra gånger per år. Vid varje bonusutbetalning summeras poängen som samlades i föregående period och betalas ut i en form av värdecheck.

 

Var gäller mitt medlemskap?

Medlemskap i Club Solemate gäller i de butiker och webbshoppar som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs. 

 

Hur registreras bonusen?

Genom att identifiera dig i kassan när du handlar i butik eller vara inloggad när du handlar i webbshopen.

 

Kan man efterregistrera bonus och vilka regler gäller?

Ja, bonus kan registreras i efterhand i valfri butik mot uppvisande av kvitto, men skall då göras inom en vecka från inköpsdatum. För efterregistrering av köp gjorda i webbshopen kontakta Club Solemate via kontaktformuläret.  

 

Finns det tillfällen då bonus inte registreras?

Köp av presentkort och betalning med bonus/värdecheck är inte bonusgrundande.

 

Var kan jag använda mina värdecheckar?

Värdecheckarna gäller i de butiker som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs.

 

Hur loggar jag in på Mina Sidor?

För att logga in slår ni in erat personnummer där vi kontrollerar om du är medlem. Sedan används följande uppgifter:
Epost = Fyll i din e-postadress
Lösenord = Det lösenord du valde när du skapade ditt konto

 

Jag har glömt mitt lösenord!

Har du glömt ditt lösenord kan du be om ett nytt i inloggningsrutan. 

 

Jag önskar inte få e-mail från Club Solemate! Hur gör jag?

Har du fått ett mail från oss kan du avregistrera dig för fler utskick genom en länk längst ner i mailet. Du kan även logga in på ditt konto - klicka på "Min profil" - och bocka ur vilken typ av kommunikation du vill avstå. Klicka sedan på knappen "Spara".

 

Varför får jag inga erbjudanden/utskick från Club Solemate?

1. Köpen har inte registrerats för bonus.
2. Fel adress finns registrerad hos folkbokföringen.
3. Uppdatera din e-mail och telefon på Mina Sidor.

 

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill. Kontakta då vår kundtjänst.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.