Easy on, light feel – elastiska sneakers att möta sommaren i

Shoppa trendiga textilsneakers och socksneakers i butik och online hos Scorett

Läs mer om våren hos skokollektionen K.Cobler

Chunky styles, lättviktssulor, bra passform, lätta att ta på och av och veganska materialval – här har vi samlat modesommarens ögonbrynshöjare när det kommer till sneakers! Har du väl testat ett par vill du inte vara utan dem. 

Spana in våra senaste tillskott i kategorin elastiska socksneakers i textil från K.Cobler och Dasia. Vilka färger matchar du säsongen med?

Shildon pumps från K.Cobler

Shildon pumps från K.Cobler

Crocoprägling och chunky sula är helrätt i sommar. Med dessa veganska sneakers går du dessutom som på moln tack vare dess uppbyggda innersula som formar sig efter foten för bästa komfort! K.Cobler Alyssa, 799:-

Harwell sandaletter från K.CoblerHos moderiktiga Dasia står komforten och flexibiliteten i fokus. Skokollektionen präglas därför av mjuka komfortinnersulor i skinn, samt Memory Foam för bästa stötdämpning och anpassning utifrån dina fötter. Skornas innersulor är dessutom uttagbara, så att du själv enkelt kan påverka passformen! Dasia Luci, 799:- kommer i svart, vitt, beige och rosa.

Ely chunky sneakers från K.Cobler

Masham sneakers från K.Cobler

Skornas luftiga lättviktssula, stretchiga ovandel och uppbyggda innersula gör modellen till en hyllad uppstickare såväl på språng som hemma i vardagen. Varför inte liva upp vilken outfit som helst med en korallfärgad eller gul textilsneaker? Eller satsa på en klassisk svart eller grå? Vi faller gärna dit och slår till på flera par! K.Cobler Keady, 699:-