Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

8 träffar.

Shoppa skor från Converse online

Converse är ett varumärke som har erövrat världen med sina ikoniska och tidlösa skor. Sedan starten 1908 har deras skor blivit en symbol för stil, individualitet och kulturellt inflytande. Med sin karakteristiska design och mångsidighet har Converse skapat en plats i modehistorien som få andra skomärken kan matcha.

 

Ikoniska sneakers för dam och herr

En av de mest kända skomodellerna från Converse är Chuck Taylor All Star, som först introducerades på 1920-talet. Dessa klassiska höga sneakers med sin canvas-överdel, gummiyttersula och karakteristiska svarta ränder runt sulans kant har blivit ikoniska på sin egen rätt. All Star-skorna är inte bara ett modeuttryck, de representerar också en kulturell rörelse och har anammat av olika subkulturer genom åren, från basketbanan till rockscenen och streetkulturen.

 

En av anledningarna till Converse skors popularitet är deras mångsidighet och tidlösa design. De kan bäras av människor i alla åldrar och passar till olika stilar och tillfällen. Oavsett om du är ute efter en avslappnad vardagslook, en sportig touch eller en kreativt uttrycksfull outfit, så finns det en Converse-modell som kan anpassas till din personliga stil. Dessa skor är också lätta och bekväma att bära under långa perioder, vilket gör dem till ett populärt val för både ungdomar och vuxna. Upptäck våra damskor och herrskor från Converse! 

 

Utöver sin tidlösa design är Converse skor också kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. Den robusta canvas-överdelen och gummiyttersulan är konstruerade för att tåla vardagens påfrestningar och ge långvarig användning. Converse skor är tillverkade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i en produkt som kan stå emot tidens tand och hålla sig snygga år efter år.

 

En annan anmärkningsvärd aspekt av Converse är deras betydelse inom popkulturen. Genom åren har många kändisar, musiker, konstnärer och idrottare omfamnat Converse skor som en del av sin image och stil. Från rockikoner som Kurt Cobain till basketballstjärnor som Magic Johnson har Converse blivit förknippade med ikoniska individer och deras kreativa uttryck. Detta har cementerat Converse som en del av den bredare populärkulturen och givit skorna en aura av autenticitet och rebelliskhet.

 

Som vi nämt tidigare så är All Star är den mest kända modellen från Converse, men varumärket har expanderat sitt sortiment och erbjuder nu olika stilar och färger för både män och kvinnor. De har inkluderat låga sneakers som One Star, slip-ons och även samarbeten med kända designers och artister för att skapa unika kollektioner. One Star har blivit mycket omtyckt av både kvinnor och män. Tips: Se även alla svarta skor från Coverse här.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.