Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

\r\n

"}

Puma

Puma är ett av världens ledande sportvarumärken som i över 75 år har drivit sport och kultur framåt genom att skapa högpresterande produkter för världens största atleter. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

38 träffar.

Shoppa skor från Pumpa online

Puma är ett av världens ledande sportvarumärken som i över 75 år har drivit sport och kultur framåt genom att skapa högpresterande produkter för världens största atleter. 

 

Välkommen till en värld där stil möter prestanda, och där varje steg blir en manifestation av ditt personliga uttryck. Varumärket Puma är en ikon inom sport- och livsstilsbranschen då de erövrat modevärlden med sina banbrytande och trendiga skor.

 

Puma är inte bara ett märke, utan även en livsstil. Varje par skor är tillverkade med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer, där design och funktion smälter samman för att skapa en sömlös förening av komfort och stil. Med banbrytande teknologi och innovationer har Puma satt standarden för vad du kan förvänta dig av dina skor. Oavsett om du är en löpare som strävar efter nya distanser eller en träningsentusiast på jakt efter komfort under högintensiva pass, har Puma det perfekta paret för dig. De avancerade dämpningssystemen absorberar stötar och ger överlägsen energiåtergivning, vilket gör varje steg till ett kraftfullt framsteg.

 

Snygga sportskor och vardagsskor med tidlös design

Puma är synonymt med tidlös stil och trendig design. Från klassiska och rena linjer till färgsprakande och vågade mönster, erbjuder Puma skor en mångfald som låter dig uttrycka din personlighet. Varje par är skapat med precision och med ögat för detaljer, vilket gör dem till en oumbärlig del av din garderob. Men Puma strävar inte bara efter att vara bäst i prestanda och design, utan de engagerar sig också för att vara bäst för vår planet. Med hållbara material och processer är varje par Puma skor ett steg mot en mer hållbar framtid. 

 

Att bära Pumas sneakers är inte bara att omfamna kvalitet och innovation; det är att omfamna en attityd, en attityd som säger att varje steg är en möjlighet att uttrycka sig själv och förändra spelet. Oavsett om det är för en passionerad träningssession, en spontan resa eller en daglig promenad genom livets olika äventyr, representerar Pumas sneakers en påminnelse om att varje steg du tar är en chans att göra en statement. Så låt varje steg vara en manifestation av din kraft, din stil och din förmåga att inspirera andra. Med sneakers från Puma är varje steg ett steg mot framstående stil och en aktiv livsstil.

 

Skor från Puma hos Scorett

Oavsett om du är ute efter löparskor, sneakers för vardagsbruk eller stylade träningsskor, har Puma det perfekta paret för dig. Hos Scorett hittar du ett brett sortiment av damskor, herrskor och barnskor från populära Puma. Utforska vårt utbud och låt dig inspireras av det bästa inom mode och prestanda.

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.