VISAR 1-24 (234)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Vita sneakers

Vita sneakers till dam

Det finns inget fräschare än ett par vita sneakers. De lyser upp din outfit och visar dess sanna potential. Ett par vita sneakers passar till alla dina kläder oavsett om du ska svänga förbi matbutiken eller ska gå på fest med vänner och arbetskamrater. Detta kan vara subjektivt, men vita sneakers får din stil att se mer genomtänkt ut. Kanske är det enkelheten i färgen vit och hur lätt det blandas med andra färger. Från superstjärnikoner till den genomsnittliga människan, har vita sneakers varit en given vardagssko. Känslan att plocka fram sina vita sneakers när våren kommer är oslagbar.

 

Vita sneakers är en tidlös klassiker

Vita sneakers är klassiskt och går aldrig ur tiden. Kanske är skorna så populära eftersom de är bryggan mellan en smart och avslappnas stil. Förr var sneakers synonymt med gympaskor, men har idag blivit en symbol för sköna skor. Är du på jakt efter vita sneakers, bra priser, hållbara skor eller de snaste kollektionerna för vita sneakers är du helt rätt. Vi på Scorett älskar sneakers. Trender kommer och går, men vita sneakers är här för att stanna.

 

Så stylar du vita sneakers

Kanske undrar du hur du ska styla dina nya vita sneakers? Vi hjälper dig! Till vardags kan du bära dina sneakers till ett par mörka jeans, en stor vit skjorta, beige kappa och ett par stora svarta solglasögon. För dig som gillar att vara dressad är en brun blazer med matchande kostymbyxor tillsammans med ett par bekväma vita sneakers för dam en match in heaven. För dig som föredrar en romantisk stil, är en satinkjol i rosé, cremevit stickad tröja och  ett par vita sneakers med chunky sula rätt för dig.

 

Skovård för vita sneakers

Ta hand om dina skor, vi har rätt skovård för dig och dina skor. Ett billigt och hållbart tips är att piffa till dina sneakers genom att byta ut dina gamla skosnören.

Läs mer om hur du på bästa sätt tar hand om dina sneakers här.

 

Köp vita sneakers online och i butik

Vi på Scorett erbjuder vita sneakers för dam i flera prisklasser och för alla tillfällen. Du hittar vårt breda sortiment av vita sneakers för dam från flera välkända varumärken som Adidas, Dasia, Gant och Steve Madden.