VISAR 457-480 (494)Första 1 ... 18 19 20 21 Sista 100 per sida

Barnskor

Barnskor för alla väder.

På Scorett hittar du barnskor som är gjorda för att tåla både vattenpölar och bitande kyla. Varmfodrade gummistövlar och vattentäta kängor för barn i alla åldrar. Naturligtvis hittar du även glittriga festskor och coola sneakers för barn. Barnens fötter växer fort och det kan vara svårt att hitta rätt skor. Läs mer om våra generella tips på hur du ska gå tillväga och vad man bör tänka på kring barnfötter här

 

Kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av barnskor från flera kända varumärken, som t.ex. populära KAVAT, Leaf, Adidas, Crocs, Nike och Viking. Vilken blir ditt barns favorit? Blir det klassikern Fiskeby för den allra minsta eller kanske en varmfodrad Gino från KAVAT till höstens busväder? Oavsett ålder har vi en barnsko som passar! 

 

Mät barnens fötter ofta!

Det kan vara svårt att veta vilken storlek som barnen har på fötterna. En barnfot växer snabbt så det är bra att mäta foten ofta. Det kan även skilja sig mellan olika varumärken samt vilken typ av sko det är. Läs mer om hur du mäter barnens fötter eller besök en butik nära dig - där vår kunniga personal kan hjälpa dig med att hitta rätt storlek för ditt barn. Du kan även ladda ner vår digitala mätsticka och skriva ut hemma om du vill mäta barnens fötter i lugn och ro.