Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Kontakta oss

På Scorett eftersträvar vi att erbjuda våra kunder högsta service och kunskap i såväl butik som online. Med en kundtjänst som har mottagit utmärkelse för Årets Bästa Kundtjänst står vi alltid till tjänst att göra vårt yttersta för att besvara dina frågor. 

Du kan kontakta vår kundtjänst via FRÅGOR OCH SVAR (i mobilvy nås den via symbolen med ett frågetecken) nere i högra hörnet med frågor kring din beställning, frakt och leverans, betalning, retur och reklamation. Vill ni nå oss på mail gör ni det på kundtjanst@scorett.se

Vi gör vårt yttersta för att besvara din fråga så snabbt vi kan.

Röda dagar är vår kundtjänst stängd.

 

Besöks- och postadress

Scorett Footwear AB
Härdgatan 22-24
432 32 VARBERG

Organisationsnummer: 556350-7747
Momsregistreringsnummer: SE556350774701

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.