Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Medlemsvillkor

ALLMÄNNA MEDLEMSVILLKOR FÖR CLUB SOLEMATE

För att bli medlem i Club Solemate krävs det att du har fyllt 16 år, har ett svenskt personnummer och en utdelningsadress inom Sverige. För att du exempelvis ska kunna ta del av erbjudanden och få utbetald bonus behöver vi din e-postadress och mobilnummer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas. Ansökan kan göras i någon av de butiker och webbshoppar som ingår i Scorettgruppen.

MEDLEMSKAP

Medlemskap i Club Solemate är gratis och kortlöst.  Alla köp registreras med personnummer/legitimation och gäller i de butiker och webbshoppar som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs. Ändring av medlemsidentifikation, adress, e-post och mobilnummer ska anmälas till Scorett. Det görs enklast genom att logga in på Mina Sidor eller kontakta kundtjänst. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Scorettgruppen rätten att avsluta medlemskapet. Scorettgruppen förbehåller sig också rätten att ändra medlemsvillkoren för Club Solemate.

FÖRBINDELSER

För marknadsföring av Club Solemates aktiviteter och erbjudanden ger du som medlem Scorettgruppen rätt att lagra och analysera information från din ansökan samt om dina köp. Ditt personnummer behöver vi för uppdatering av adressuppgifter och för att kunna garantera att eventuella utskick via post inte skickas till fel adress. Den information vi får från dig sparas och används endast av oss och våra samarbetspartners för att kunna ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Så länge du gör minst ett köp under ett kalenderår kommer du att få erbjudanden. Vid färre köp kvarstår du dock som medlem. Scorettgruppen förbehåller sig rätten att avsluta medlemskapet för de medlemmar som inte har varit aktiva på två år.

 

INFORMATIONSHANTERING

Som medlem i Club Solemate godkänner du att uppgifter om dina inköp lagras samt att Scorett Footwear AB med samarbetspartners har rätt att analysera information från din ansökan och dina köp. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut eller säljas till utomstående. Det är varje medlems eget ansvar att se till att Club Solemate har korrekta adress- och personuppgifter för att säkerställa att förmåner och bonuscheckar kommer fram. Scorett Footwear AB uppdaterar registret regelbundet. Personuppgifter sparas i enlighet med dataskyddsförordningen. Genom att acceptera villkoren för Club Solemate samtycker du till behandling av dina personuppgifter enligt ovan.

 

BONUS

Du får 1 poäng per krona. Tre till fyra gånger om året förvandlas dina bonuspoäng till en värdecheck som du kan handla för i butik. Samtliga köp är bonusgrundande förutom vid köp av presentkort och inlösen av bonuscheckar. Bonus kan registreras i efterhand mot uppvisande av kvitto, men skall då göras inom en vecka från inköpsdatum. Bonuscheckar är personliga. De kan endast användas i de butiker som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs. Bonuscheckar kan inte bytas, helt eller delvis, mot kontanter. Borttappad check ersätts ej. Kvarvarande poäng kan sparas i max två år. Vid retur och byte av en eller flera varor går rabatten som bonusen ger förlorad och kan ej återfås. Bonuschecken är giltig 3 månader efter utfärdandedatum. 


Bonusstege
750 – 1499 poäng   = 25 kr
1500 – 2999 poäng = 50 kr
3000 – 4999 poäng = 100 kr 
5000 – 7499 poäng = 150 kr
7500 – 9999 poäng = 300 kr
10000 – och över    = 500 kr

1 poäng = 1 kr

AVGIFTER

Medlemskapet i Club Solemate är kostnadsfritt.

 

AVSLUTA MEDLEMSKAP

Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill. Kontakta vår kundtjänst. Intjänade poäng raderas vid avslutat medlemskap.

 

FORCE MAJEURE

Scorett Footwear AB är inte ansvariga för skada som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout, upplopp eller liknande omständigheter. Förbehållet ifråga strejk, blockad, bojkott och lockout eller liknande gäller även om Scorett Footwear AB själv vidtar eller är föremål för sådan konfliktåtgärd. Scorett Footwear AB är heller inte skyldiga att i andra fall ersätta skada som uppkommer, om Scorett Footwear AB har varit normalt aktsamma.

 

RÄTTIGHETER

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy här om vilka rättigheter du har.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.