Medlemsvillkor

ALLMÄNNA MEDLEMSVILLKOR FÖR CLUB SOLEMATE

För att bli medlem i Club Solemate krävs det att du har fyllt 16 år, har ett svenskt personnummer och en utdelningsadress inom Sverige. För att du exempelvis ska kunna ta del av erbjudanden och få utbetald bonus behöver vi din e-postadress och mobilnummer. Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas. Ansökan kan göras i någon av de butiker och webbshoppar som ingår i Scorettgruppen.

MEDLEMSKAP

Medlemskap i Club Solemate är gratis och kortlöst.  Alla köp registreras med personnummer/legitimation och gäller i de butiker och webbshoppar som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs. Ändring av medlemsidentifikation, adress, e-post och mobilnummer ska anmälas till Scorett. Det görs enklast genom att logga in på Mina Sidor eller kontakta kundtjänst. Om medlemskapet missbrukas förbehåller sig Scorettgruppen rätten att avsluta medlemskapet. Scorettgruppen förbehåller sig också rätten att ändra medlemsvillkoren för Club Solemate.

FÖRBINDELSER

För marknadsföring av Club Solemates aktiviteter och erbjudanden ger du som medlem Scorettgruppen rätt att lagra och analysera information från din ansökan samt om dina köp. Ditt personnummer behöver vi för uppdatering av adressuppgifter och för att kunna garantera att eventuella utskick via post inte skickas till fel adress. Den information vi får från dig sparas och används endast av oss och våra samarbetspartners för att kunna ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Så länge du gör minst ett köp under ett kalenderår kommer du att få erbjudanden. Vid färre köp kvarstår du dock som medlem. Scorettgruppen förbehåller sig rätten att avsluta medlemskapet för de medlemmar som inte har varit aktiva på två år.

INFORMATIONSHANTERING

Som medlem i Club Solemate godkänner du att uppgifter om dina inköp lagras samt att Scorett Footwear AB med samarbetspartners har rätt att analysera information från din ansökan och dina köp. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut eller säljas till utomstående. Det är varje medlems eget ansvar att se till att Club Solemate har korrekta adress- och personuppgifter för att säkerställa att förmåner och bonuscheckar kommer fram. Scorett Footwear AB uppdaterar registret regelbundet. Personuppgifter sparas i enlighet med dataskyddsförordningen. Genom att acceptera villkoren för Club Solemate samtycker du till behandling av dina personuppgifter enligt ovan.

BONUS

Du får 1 poäng per krona på ordinarie pris. Handlar du på rea, med rabatt eller gör ditt inköp i våra Outlets får du 0,5 poäng. Samtliga köp är bonusgrundande förutom vid köp av presentkort och inlösen av bonuscheckar. Bonus kan registreras i efterhand mot uppvisande av kvitto, men skall då göras inom en vecka från inköpsdatum. Bonusen betalas ut 2 gånger/år och beräknas på köp gjorda under perioden 1 januari t.o.m 30 juni med bonusutbetalning under hösten. Nästa bonusutbetalning räknas från köp gjorda 1 juli t.o.m 31 december med bonusutbetalning under våren. Bonuscheckar är personliga och gäller i 3 månader. De kan endast användas i de butiker som ingår i Scorettgruppens olika koncept: Scorett, Scorett Outlet, Håkanssons och Wallenbergs. Bonuscheckar kan inte bytas, helt eller delvis, mot kontanter. Borttappad check ersätts ej. Kvarvarande poäng kan sparas i max två år.


Bonusstege
2 000 – 4 999 poäng = 50 kr
5 000 – 7 499 poäng = 150 kr
7 500 – 9 999 poäng = 300 kr
10 000 poäng – och däröver = 500 kr

AVGIFTER

Medlemskapet i Club Solemate är kostnadsfritt.

AVSLUTA MEDLEMSKAP

Du kan säga upp ditt medlemskap precis när du vill. Kontakta kundtjänst på tel. 010-498 00 00 eller maila solemate@scorett.se. Intjänade poäng raderas vid avslutat medlemskap.

FORCE MAJEURE

Scorett Footwear AB är inte ansvariga för skada som beror på lagbud, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout, upplopp eller liknande omständigheter. Förbehållet ifråga strejk, blockad, bojkott och lockout eller liknande gäller även om Scorett Footwear AB själv vidtar eller är föremål för sådan konfliktåtgärd. Scorett Footwear AB är heller inte skyldiga att i andra fall ersätta skada som uppkommer, om Scorett Footwear AB har varit normalt aktsamma.

RÄTTIGHETER

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy här om vilka rättigheter du har.

För frågor gällande vår integritetspolicy kan du nå oss via mail kundtjanst@scorett.se eller
via telefon: 010-498 00 00.

KONTAKT

Scorett Footwear AB / Club Solemate
Härdgatan 22-24
432 32 Varberg 

E-post: solemate@scorett.se 
Tel 010-498 00 00