Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Tunna jackor

Hösten och våren är en tid då vi anpassar oss till de skiftande temperaturerna och när det gäller att klä sig för dessa övergångsperioder, finns det få plagg som kan lika elegant och funktionellt symbolisera den här förändringen som tunna jackor.

Tunna jackor för dam

Hösten och våren är en tid då vi anpassar oss till de skiftande temperaturerna och när det gäller att klä sig för dessa övergångsperioder, finns det få plagg som kan lika elegant och funktionellt symbolisera den här förändringen som tunna jackor.

 

Här har vi samtalt alla våra tunna jackor för dam så att du enkelt kan hitta en jacka som du kan bära under våren och hösten, utan att vara för varm eller kall. I denna kategori hittar du fleecejackor, ponchos, snygga västar, lättviktsjackor till tunnare dunjackor att bära under övergångsperioden.

 

Tunna jackor är som en perfekt mellanpunkt mellan den tunga värmen på sommaren och den kalla vinterkylan. De ger oss friheten att röra oss, att andas och att vara flexibla i våra aktiviteter. Oavsett om du är ute på en höstpromenad i skogen, tar en cykeltur längs kusten eller bara njuter av en kopp kaffe på en stan med vänner, så är tunna jackor din följeslagare när du möter dagen.

 

Dessa jackor kommer i en otrolig mångfald av stilar och färger, vilket gör det möjligt för var och en av oss att uttrycka vår personliga stil samtidigt som vi är förberedda för vad som helst vädret än har att erbjuda. De kan enkelt kombineras med andra plagg för att skapa en komplett look som är både chic och praktisk.

 

Så när hösten och våren närmar sig, låt oss välkomna dem med öppna armar och en tunn jacka på axlarna. Låt oss omfamna förändringen och se den som en möjlighet att upptäcka nya platser, träffa nya människor och skapa minnen som kommer att värma oss lika mycket som vår trogna jacka. För i den tunna jackan hittar vi inte bara skydd från väder och vind, vi hittar också inspirationen att leva vårt liv med passion och att omfamna varje ny dag med en känsla av äventyr.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.