Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/dam/skor/brollopsskor/lag-klack

Bröllopsskor med låg klack

Bröllopsskor med låg klack är ett bekvämare alternativ till bröllopsdagen. Perfekt för dig som inte är van vid att gå i klackar men som ändå vill känna sig festlig och fin.

Köp bröllopsskor med låg klack online

Bröllopsskor med låg klack är ett bekvämare alternativ till bröllopsdagen. Perfekt för dig som inte är van vid att gå i klackar men som ändå vill känna sig festlig och fin.

 

Bröllopsskor med låg, bekväm klack

Bröllopsskor med låg klack är ett bekvämare alternativ till bröllopsdagen. Hos Scorett hittar du många, vackra bröllopsskor med låg klack. Dessa damskor kan du bära under hela ceremonin och in på småtimmarna. Vissa kvinnor väljer att ha två skor att skifta mellan: ett par högklackade skor till altaret och låga bröllopsskor till festen. Det finns flera skäl till att många kvinnor väljer att köpa bröllopsskor med låg klack. Lågklackade skor är nämligen bekvämare att bära under lägre perioder eftersom att de minskar belastningen på både fötterna och ryggen.

 

Ett par damskor med hög klack kan vara svåra att gå i, särskilt om man inte är van att bära dem. Detta kan öka risken för att man snubblar eller trampar snett. Att välja låga bröllopsskor kan därmed minska risken för olyckor och skador.  Låga bröllopsskor är ett bra val för dig som inte är van vid att gå i klackar men som ändå vill känna sig festlig och fin.


Låga bröllopsskor online och i butik

Vi på Scorett har ett brett sortiment av låga bröllopsskor som är noggrant utvalt. Vi vill att du ska känna dig bekväm och fin på din bröllopsdag. Beställ hem dina favoritskor online eller besök närmsta Scorettbutik där vår personal hjälper dig att hitta en sko som du säger: JA till! 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.