Skovård steg-för-steg med Krickelin & Miranda

Dina skor förtjänar kärlek - Genom att ta hand om dina skinnskor och mockaskor kan du förlänga deras livslängd och låta dem vandra vidare längre. Bra för en hållbarare miljö, för plånboken och såklart för att slippa göra dig av med de där älsklingarna du inhandlade förra säsongen - Följ Krickelins och Mirandas steg som gör dina skor som nya på nolltid!

 

TA HAND OM DINA SKINNSKOR

1. Börja med att rengöra dina skinnskor med Cleaner no1, arbeta upp ett lödder och låt det gärna verka en stund, för att få bort smuts som satt sig.
2. Efter att skon torkat är det dags för skydd. Ett balm vårdar och skyddar skorna och finns i flera färger, välj en färg anpassad till skon. Denna impregnerar och skyddar mot fläckar. Ta extra kring sulkanten.

3. Låt balmet sjunka in i skon. Avsluta sedan med en skorefresher som du sprayar inne i skon, för att ta bort lukt och få den att till och med lukta som ny igen!

 

 

TA HAND OM DINA MOCKASKOR 


Mockaskor är känsliga för fläckar. Men det finns ett gäng produkter för att få bort fläckar även på mockaskor - Rengör och vårda hela skon, eller använd på enstaka fläckar vid behov.

1.Börja med att ta bort enstaka fläckar på mockaskon med ett cleaningblock, det är som en sten som du gnuggar på fläcken. Det går också att använda en mockaborste för att borsta bort intorkade fläckar på skon.
2. Rengör sedan skon med en cleaner, var inte rädd för att arbeta upp ett lödder - det kommer torka bort och ta fläckar och smuts med sig.
3. Låt skon torka - Använd sedan en conditioner för att vårda och skydda mockaskon mot framtida äventyr.

Får din mockaskor en fläck - Använd cleaningblocket och gnugga bort fläcken på ett kick!