Skovård steg-för-steg med Krickelin & Miranda

Dina skor förtjänar kärlek - Genom att ta hand om dina skinnskor och mockaskor kan du förlänga deras livslängd och låta dem vandra vidare längre. Bra för en hållbarare miljö, för plånboken och såklart för att slippa göra dig av med de där älsklingarna du inhandlade förra säsongen - Följ Krickelins och Mirandas steg som gör dina skor som nya på nolltid!

 

TA HAND OM DINA SKINNSKOR

1. Börja med att rengöra dina skinnskor med Cleaner no1, spraya upp ett berg på en fuktig trasa, och smeta ut det över skon, obs gnugga inte, låt det vila en stund så smutsen dras ut. Torka av med en fuktig trasa. 
2. Efter att skon torkat är det dags för skydd. Skovård anpassad för skinnet vårdar och skyddar skorna och finns i flera färger, välj en färg anpassad till skon. Vaxbaserad skokräm vårdar och är vattenavviskande och ger det en fin lyster. Ta extra kring sulkanten.

3. Avsluta sedan med en skorefresher som du sprayar inne i skon, för att ta bort lukt och få den att till och med lukta som ny igen!

 

 

TA HAND OM DINA MOCKASKOR 


Mockaskor är känsliga för fläckar. Men det finns ett gäng produkter för att få bort fläckar även på mockaskor - Rengör och vårda hela skon, eller använd på enstaka fläckar vid behov.

1.Börja med att ta bort enstaka fläckar på mockaskon med ett cleaningblock, det är som en sten som du smular sönder en bit i handen och sedan masserar på fläcken, avsluta med mockaborsten. 
2. Rengör sedan skon med en cleaner, ta ett rejält lager på en fuktig trasa, fukta skon innan, var inte rädd för att blöta ner skon. Låt cleanern verka, då lyfts smutsen upp från skon.
3. Använd sedan en conditioner när skon fortfarande är fuktig för att vårda och skydda mockaskon mot framtida äventyr. Rugga upp lite med mockaborsten.
4. Skydda med protector som har en impregnerade verkan (fluorkarbonfri formula). Skon behöver inte torka innan du sprayar.

Får din mockaskor en fläck - Använd cleaningblocket, smula en bit i handen och massera på fläcken. Avsluta med mockaborsten.