Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skokräm

Skokräm är en viktig produkt för att vårda och skydda dina skor. Den är utformad för att återställa färg, ge glans och skydda skomaterialet. 

Shoppa skokräm online

Skokräm är en viktig produkt för att vårda och skydda dina skor. Den är utformad för att återställa färg, ge glans och skydda skomaterialet. 

Vårda dina skor med skokräm

En av de främsta fördelarna med skokräm är att den återställer och förbättrar färgen på dina skor. Med tiden kan skor förlora sin ursprungliga färg på grund av exponering för sol, slitage eller yttre påverkningar. Skokräm kommer i olika färger och kan användas för att matcha eller förstärka skons färg. Genom att applicera skokräm på skorna kan du fräscha upp deras utseende och få dem att se som nya ut igen.

Skokräm hjälper också till att ge skorna en fin glans. När du applicerar skokräm på skons yta och sedan polerar den med en skoborste eller trasa skapas en blank och glänsande finish. Detta ger en mer elegant och välpolerad look till skorna och kan förbättra hela din outfit. Glansen som skokräm ger kan vara särskilt framträdande på läderskor och ger dem en professionell och snygg finish.

Skokräm är också praktiskt eftersom den kan användas för att täcka mindre repor eller skador på skornas yta. Genom att applicera skokräm på områden med mindre skador eller färgförlust kan du dölja dem och ge skorna ett mer enhetligt utseende. Detta kan vara särskilt användbart för att förlänga livslängden på skor som du gillar och vill behålla, även om de har några mindre skönhetsfel.

Hos Scorett hittar du skokräm i olika färger, svart, brun, vit och neutral och för olika material som skinn, mocka och nubuck.

 

Så använder du skokräm

För att använda skokräm på bästa sätt, se till att rengöra skorna ordentligt innan applicering och följ sedan instruktionerna på produkten. Applicera skokrämen jämnt över hela skons yta och låt den torka innan du polerar skorna med en borste eller trasa för att uppnå den önskade glansen.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.