Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Impregnering

Impregnering är en viktig del av skovården och innebär att behandla skor med en skyddande yta för att avvisa väta och fläckar.

Färg
Varumärke

2 träffar.

Shoppa impregnering online

Impregnering är en viktig del av skovården och innebär att behandla skor med en skyddande yta för att avvisa väta och fläckar.

 

Skydda dina skor från vädrets makter

En av de stora fördelarna med impregnering är att den hjälper till att förhindra vatteninträngning i skomaterialet. Vått väder, pölar och snö kan alla vara skadliga för skor om de inte är ordentligt skyddade. Impregneringssprayen tränger in i skomaterialet och skapar en vattentät barriär som förhindrar att vatten tränger in och skadar skorna.

Utöver att skydda mot fukt hjälper impregnering också till att förhindra fläckar och smuts. När skorna är impregnerade bildas en skyddande yta som gör det svårare för smuts och fläckar att tränga in i materialet. Det blir enklare att torka bort smuts och fläckar, vilket håller skorna rena och fräscha längre.

Impregnering kan också förlänga livslängden på dina skor. Genom att skydda skorna från väta och smuts minskar du risken för att materialet slits ner eller förstörs. Genom att impregnera regelbundet kan du behålla skornas ursprungliga skick längre och undvika att behöva byta ut dem så ofta.

Att impregnera skor är en relativt enkel process. Du behöver bara en impregneringsspray och följa instruktionerna på förpackningen. Det är viktigt att spraya jämnt över hela skons yta och se till att täcka alla områden, inklusive sömmar och kanter. Låt sedan skorna torka ordentligt innan du använder dem.

Det är också viktigt att komma ihåg att impregnering inte är en permanent lösning. Beroende på användning och väderförhållanden kan impregneringens effekt minska över tid. Det rekommenderas att impregnera skor regelbundet, särskilt innan de utsätts för våta eller smutsiga förhållanden.

Tänk på att alltid testa skovårdprodukter i förväg på ett litet område av skon innan du behandlar hela skon. Och läs alltid produktens bruksanvisning.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.