Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/skotillbehor/skovard/rengoring

Rengöring

Genom att regelbundet rengöra dina skor kan du avlägsna smuts och fläckar. Detta är särskilt viktigt för material som läder, mocka eller tyg som kan bli skadade eller förlora sin färg och lyster om de inte rengörs ordentligt.

Shoppa rengöring till dina skor online

Genom att regelbundet rengöra dina skor kan du avlägsna smuts och fläckar. Detta är särskilt viktigt för material som läder, mocka eller tyg som kan bli skadade eller förlora sin färg och lyster om de inte rengörs ordentligt.

Rengör dina skor med jämna mellanrum

Genom att rengöra dina skor ser du till att bevara skornas kvalitet och hållbarhet. Genom att rengöra skorna regelbundet kan du avlägsna ackumulerad smuts och förebygga att den skadar materialet. Detta kan förlänga skornas livslängd och spara dig pengar på att behöva köpa nya skor oftare än nödvändigt.

Ser du till att rengöra dina skor med jämna mellanrum förhindrar du dålig lukt och bakterietillväxt. När skor används svettas fötterna och fukt kan fastna i skorna. Detta skapar en idealisk miljö för bakterier och svamp att växa, vilket kan leda till obehaglig lukt och fotinfektioner. Genom att rengöra skorna och se till att de är torra och fria från fukt kan du minska risken för dålig lukt och främja en hälsosam fotmiljö.

Här hittar du rengöring till mocka, skinn och sneakers. Vattenbaserad foamcleaner passar bäst till skinn och mocka, cleaner spray eller gel rengör dina sneakers på nolltid.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.