Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/skotillbehor/ovriga-skotillbehor/galoscher

Galoscher

Förhindra att du blir blöt om skor och fötter med våra galoscher.

Varumärke

2 träffar.

Köp galoscher online

Förhindra att du blir blöt om skor och fötter med våra galoscher.

 

Vad är galoscher bra för?

Galoscher är bra för att skydda dina vanliga skor från regn, snö och smuts. De erbjuder ett lager av vattentätbarhet och ger extra skydd för dina skor i våta och smutsiga förhållanden. Galoscher är särskilt användbara i följande situationer:

Regniga dagar: När det regnar är det vanligt att skor blir blöta och missfärgade. Genom att bära galoscher kan du hålla dina skor torra och förhindra att vatten tränger in i skorna. Detta hjälper till att bevara skornas kvalitet och minska risken för att de ska skadas av vatten.

Snöiga förhållanden: Under vintermånaderna kan snö och slask göra dina skor våta och smutsiga. Galoscher ger ett extra skyddslager som förhindrar att snö smälter in i skorna och håller dem torra och rena. Detta är särskilt viktigt om du har skor av läder eller andra material som är känsliga för fukt.

Leriga eller smutsiga miljöer: Om du befinner dig i områden med lera, grus eller smutsiga ytor kan galoscher vara ett utmärkt sätt att skydda dina skor från att bli smutsiga och repiga. De hjälper till att hålla smuts och leriga fläckar borta från dina skor och gör det lättare att rengöra dem efteråt.

Resor: Galoscher är särskilt användbara när du reser till platser med oväntat väder. Genom att packa med dig ett par galoscher kan du vara beredd på regniga eller snöiga förhållanden utan att behöva ta med dig flera par skor. Detta gör resan mer bekväm och praktisk, särskilt om du har planerat att bära specifika skor för olika tillfällen.

 

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.