Home Collection

Home Collection

Nu lanserar vi vår första kollektion av Home. Vårt sortiment är noggrant utvalt, där kvalitet och hantverk kommer i första hand. Home Collection är inspirerat av moderna och tidlösa inredningsdetaljer som förgyller din stil och ditt hem. Låt dig inspireras av våra lyxiga heminredningsprodukter i neutrala toner. Det är viktigt att trivas i tillvaron och i hemmet, med Home Collection kan du ge ditt hem ett nytt liv.

En kollektion med stilsäker heminredning

Vi har inredningsdetaljer för hemmets alla rum. Lyxiga kuddar från Canada Snow i mjukaste lammull till sovrummet, sittpuffar i neutrala toner för vardagsrummet till sovrumsinredning eller inredning för hallen. Du hittar även våra muggar som är drejade och lokalt tillverkade, samt våra härliga doftljus som du kan placera i hemmets alla rum.

Textilier av finaste kvalité

Home Collection har textilier av finaste kvalité. Badrockar med hög komfort i mjukt och följsamt material så att du får en avslappnad och skön känsla. Du hittar kläder så som mjukisbyxor och sweatpants, tjocktröjor och hoodies från Sweeks. Home Collection erbjuder även mysiga tofflor som är utvalda med omsorg för att skapa bästa komfort för både dam, herr och barn.