VISAR 1-24 (146)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

Herrkläder

Håll dig varm trots vädrets makter.

Få din outfit komplett med våra snygga och funktionella herrkläder. Här hittar du praktiska jackor i olika modeller för alla tillfällen och väder så att du enkelt kan vara klädd efter väder. Du hittar även värmande vantar, mössor och handskar för de kallare dagarna. Titta även på våra fina regnjackor som håller dig torr i vårregnet och höstrusket.

 

Ytterkläder för herr

Oavsett om du ska ut i bitande kyla eller ösregn så har vi ytterkläderna för killar som vill ha funktionella med samtidigt snygga kläder. Allt från praktiska dunjackor och dunvästar till strumpor, underställ och vantar. För den mer aktiva killen finns även jackor och tröjor i powerstrech material. Perfekt jacka som mellanlager eller vid svala höst-och vårdagar. En tunnare lättviktsjacka är perfekt att ha under regnjackan i kallare väder.

 

Herrkläder från populära varumärken

Vi har herrkläder från välkända varumärken som Canada SnowNovita Man och Stenk. Våra herrkläder är noggrant utvalda och av god kvalitet och passform, så att du kan vara ute med barnen i regnet eller mysa i soffan framför brasan.

 

Så tar du hand om din kläder

För att dina ytterplagg ska hålla så länge som möjligt att det viktigt att du vårdar dem på bästa sätt. Försök att lufta och vädra dina kläder så mycket som det går, och tänk till innan du tvättar i maskin. Många fläclar kan behandlas utan att hela klädesplagget behöver köras i maskin. Det är ansvarsfullt mot miljön men också mer ekonomiskt. Om du trots allt verkligen behöver tvätta din jacka kan du läsa mer om hur du tvättar din dunjacka här

 

Snygga kläder online till herr

Med vårt utbud av herrkläder är dina nya favoriter bara ett klick bort! Du beställer enkelt från scorett.se och har alltid fri frakt och retur till din Scorettbutik. För dig som hellre vill prova plagget är du välkommen till någon av våra butiker här i Sverige. Varmt välkommen till Scorett!