VISAR 1-24 (493)1 2 3 ... 21 Sista 100 per sida

Barnskor

Barnskor för lek, bus och äventyr!

Vi vet att såväl stora som små äventyr skapar minnen för livet. Rätt skor ska göra spring i benen och göra lek och bus ännu roligare. Därför har vi ett stort utbud av skor till barn i alla möjliga färger och för alla tillfällen. Barnens fötter växer fort och det kan vara svårt att hitta rätt skor. Läs mer om hur du mäter barnens fötter eller besök en butik nära dig - där vår kunniga personal kan hjälpa dig med att hitta rätt storlek för ditt barn. Du kan även ladda ner vår digitala mätsticka och skriva ut hemma om du vill mäta barnens fötter i lugn och ro. 

 

Barnskor anpassade för alla tillfällen

Hos oss på Scorett hittar du barnskor så som sköna sneakers och gympaskor för vardagslek och gympalektioner. Vi har även kängor & boots och gummistövlar för barn i alla åldrar. Du hittar även sommarskor som gulliga sandaler och söta ballerinaskor. Perfekt för varma sommardagar! Alla har de sina egna kvalifikationer beroende på användningsområde. Upptäck en värld av barnskor från kända varumärken som Adidas, Kavat, Leaf och Nike. Vi har barnskor från storlek 16 för de allra minsta barnen, till storlek 35 för de större barnen.

 

Om Scorett

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Hos Scorett hittar du trendiga och klassiska damskor och herrskor samt väskor, smycken, accessoarer, skovård och skotillbehör. Mode och kvalitet är ledord i Scoretts utbud. I vår webshop kan du välja bland hela vårt sortiment och få dina skor hemskickade så att du kan prova hemma i lugn och ro. Du är även varmt välkommen in till våra butiker där vår personal mer än gärna hjälper dig att hitta ett par skor för just dig! Hitta din närmaste butik. På Scorett eftersträvar vi att erbjuda våra kunder högsta service och kunskap i såväl butik som online. Med en kundtjänst som har mottagit utmärkelse för Årets Bästa Kundtjänst står vi alltid till tjänst att göra vårt yttersta för att besvara dina frågor. 

Du har väl inte missat vår kundklubb? Som medlem i Club Solemate får du klubbpriser på utvalda produkter, tävlingar, senaste trenduppdateringarna och bonuspoäng på allt du handlar i butik och online. Du får även bonuspoäng på de butiker som ingår i Scorettgruppens koncept. Läs mer om vad som ingår i vår kundklubb Club Solemate eller registrera dig som ny medlem här