Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Halkskydd

Gör dina skor rustade för vinterns snö och is. Med våra halkskydd får du grepp på hala underlag och minskar risken för att ramla omkull.

Shoppa halkskydd och dubbar till dina skor online

Gör dina skor rustade för vinterns snö och is. Med våra halkskydd får du grepp på hala underlag och minskar risken för att ramla omkull.

Därför ska du köpa halkskydd och dubbar till dina skor

Halkskydd och dubbar till skor är viktiga tillbehör som kan göra en stor skillnad när det kommer till att ge extra grepp och stabilitet på hala ytor. Här är en text som förklarar mer om halkskydd och dubbar och deras fördelar.

Halkskydd och dubbar är designade för att förbättra skons grepp på halt underlag, som is, snö eller våta ytor. De är särskilt användbara under vintermånaderna när vägarna och trottoarerna kan bli mycket hala och riskabla att gå på.

Halkskydd är typiskt tillverkade av gummi eller elastiskt material och passar över sulan på skorna. De har ett mönster eller knottrigt yta som ger extra grepp och förhindrar att skon glider på hala ytor. Halkskydd är lätta att sätta på och ta av, och de flesta modeller är universella och passar de flesta skostorlekar.

Dubbar är metallspikar som är designade för att fästas i sulan på skorna. De ger ännu bättre grepp på isiga eller hala ytor och kan vara särskilt användbara vid vandring eller aktiviteter på isiga terränger. Dubbar finns i olika längder och former, och de kan antingen vara permanenta eller avtagbara beroende på dina behov och preferenser.

Fördelarna med halkskydd och dubbar är många. För det första ökar de säkerheten genom att förhindra fallolyckor och skador som kan uppstå på hala ytor. Genom att ge bättre grepp minskar de risken för att du ska halka eller tappa balansen när du går eller utför aktiviteter utomhus.

 

 

 

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.