Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skosnören

Skosnören är en viktig del av skor som inte bara håller dem på plats, utan även bidrar till skornas utseende och funktionalitet.

Färg
Storlek
Varumärke

64 träffar.

Shoppa snygga skosnören online

Skosnören är en viktig del av skor som inte bara håller dem på plats, utan även bidrar till skornas utseende och funktionalitet.

 

Få en mer personlig look med nya skosnören

Skosnören är tunna band eller snören som används för att fästa och knyta skor. De finns i olika material, längder och färger för att passa olika typer av skor och personliga preferenser. Skosnörens huvudsakliga funktion är att hålla skorna på plats på fötterna och ge en anpassad passform.

En av de viktigaste aspekterna med skosnören är att de ger justerbarhet och säkerhet. Genom att knyta skosnören på rätt sätt kan du anpassa passformen efter din fot och förhindra att skorna glider av eller blir för lösa. Detta är särskilt viktigt vid fysiska aktiviteter eller sporter, där rätt passform kan förbättra prestanda och minska risken för skador.

Skosnören är också en del av skornas estetiska utseende och stil. Genom att välja rätt färg och material på skosnörena kan du komplettera skornas design och skapa en enhetlig och snygg look. Du kan välja skosnören som matchar skornas färg eller välja kontrasterande snören för att ge skorna en unik touch. Detta gör skosnören till en enkel och kostnadseffektiv metod för att anpassa och förändra utseendet på dina skor.

Dags att fräscha upp dina skor?

Om dina skor känns tråkiga så är ett tips att byta ut de gamla skosnörena. Eftersom skosnören utsätts för daglig användning och slitage kan de bli tråkiga, trasiga eller tappa sin elasticitet över tiden. Genom att byta ut slitna skosnören kan du förbättra både utseendet och funktionaliteten på dina skor.

Hos Scorett hittar du skosnören i många olika färger, typer och längder. Tunna, runda till dressade skor, långa skosnören till kängorna, färgglada eller krispigt vita till sneakers. Elastiska skosnören om du vill vara bekväm, varför inte prova ett par platta sidensnören eller ripsband till dina sneakers för att få en mer personlig look.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.