Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/skotillbehor/ovriga-skotillbehor/skohorn

Skohorn

Vi på Scorett har tagit fram skohorn så att du enkelt kan skydda både dina skor och din rygg, samt göra livet lite enklare.

Varumärke

2 träffar.

Shoppa skohorn online

Vi på Scorett har tagit fram skohorn så att du enkelt kan skydda både dina skor och din rygg, samt göra livet lite enklare.

 

Därför ska du använda skohorn 

skohorn är ett enkelt och praktiskt skotillbehör som kan göra en stor skillnad i din dagliga skorutin.

Ett skohorn är en böjd eller rak, vanligtvis tillverkad av plast eller metall, som används för att hjälpa till att sätta på skor utan att skada skon eller trampa ner bakkappan. Den är utformad för att fungera som en förlängning av din hand och gör det enklare att glida in foten i skon utan att behöva böja eller krusa ner sig.

En av de främsta fördelarna med att använda ett skohorn är att det skyddar skon från onödig belastning och slitage. När du använder ett skohorn minskar du risken för att skon ska deformeras eller att bakkappan ska tryckas ner. Det är särskilt viktigt för skor med stramare passform eller med svårigheter att sätta på sig, som exempelvis dressade skor eller stövlar. Genom att använda ett skohorn bevarar du skons form och kvalitet över tid.

Genom att använda skohorn minskar du även risken för att skada fingrarna eller naglarna när du sätter på dig dina skor. Ibland kan det vara svårt att få tillräckligt med grepp på skon för att glida in foten, och det kan leda till att fingrar kläms eller att naglar skadas. Har du inget skohorn hemma? Då är det hög tid att klicka hem ett! 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.