Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sulor

Innersulor är en viktig del av skor som ofta glöms bort när det kommer till skovård och komfort.

Shoppa sulor till skor online

Innersulor är en viktig del av skor som ofta glöms bort när det kommer till skovård och komfort.

 

Fräscha upp dina skor med ett par nya innersulor

En av de främsta anledningarna till att man ska byta innersulor regelbundet är för att upprätthålla god hygien. Innersulor absorberar svett och fukt från fötterna under användning, vilket kan skapa en fuktig och varm miljö som främjar tillväxten av bakterier och svamp. Genom att byta ut innersulor regelbundet kan du undvika dålig lukt och minska risken för fotinfektioner.

Utöver den hygieniska aspekten kan innersulor också bidra till att förbättra komforten och stödet för dina fötter. Med tiden kan innersulor förlora sin ursprungliga form och dämpning, vilket kan leda till obehag och smärta när du går eller står under långa perioder. Genom att byta ut slitna eller uttjänta innersulor kan du återfå stödet och dämpningen som behövs för att hålla dina fötter bekväma och minska risken för fotrelaterade problem såsom hälsporre eller trötta fötter.

En annan fördel med att byta innersulor är att de kan anpassas efter dina specifika behov och fotform. Många innersulor kommer i olika modeller och med olika funktioner, såsom extra dämpning, bågstöd eller pronationskontroll. Genom att välja innersulor som passar din fotstruktur och eventuella specifika behov kan du förbättra komforten och minska belastningen på fötterna och kroppen i sin helhet.

Byta innersulor regelbundet kan också förlänga livslängden på dina skor. Genom att använda innersulor skyddar du skons originalinnersula från slitage och smuts. Genom att byta ut innersulor när de är slitna kan du förhindra att skorna tappar sin komfort och stöd samt förlänga skornas livslängd.

 

Köp nya innersulor hos Scorett

Här hittar du olika typer av innersulor till damskor, herrskor och barnskor som kan göra stor skillnad för hur bekäma dina skor känns. Vi har sulor med memoryfoam som formar sig efter foten, lädersulor med stöd under hålfoten, pelotte eller hälkudde. Ullsulor som ger extra värme, Fresh Liners, som passar i sneakers eller tygskor, håller dina fötter och skor fräscha. Med förfotsstöd och hälkuddar i pumpsen går det lekande lätt att vara snygg hela dagen och kvällen.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.