Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Skoblock

Skoblock används för att behålla skons form när de inte används. De placeras inuti skorna och fyller ut utrymmet för att undvika att skorna blir deformerade eller veckade.

Varumärke

2 träffar.

Shoppa skoblock online

Skoblock används för att behålla skons form när de inte används. De placeras inuti skorna och fyller ut utrymmet för att undvika att skorna blir deformerade eller veckade.

 

Håll dina skor fina längre med skoblock i ceder

En av de främsta fördelarna med att använda skoblock är att de hjälper till att behålla skornas ursprungliga form och struktur. När skor är korrekt formade och inte deformeras behåller de sitt utseende och passform under en längre tid. Detta är särskilt viktigt för skor av högre kvalitet eller tillverkade av material som läder eller mocka, vilka kan vara känsliga för veck och förändringar i formen.

Ytterligare en fördel med att använda skoblock är att de kan hjälpa till att absorbera fukt och lukt. Många skoblock är tillverkade av material som trä eller cederträ, vilka har naturliga egenskaper att absorbera fukt och neutralisera dålig lukt. Genom att placera skoblock i dina skor efter användning kan de hjälpa till att hålla skorna fräscha och motverka eventuell fuktrelaterad skada eller obehaglig lukt.

Skoblock är helt enkelt något som bör finnas i varje mans och kvinnas garderob.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.