Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/skotillbehor/skovard/skoborstar

Skoborstar

Genom att använda en skoborste kan du enkelt avlägsna smuts och damm från ytan och få dina skor att se rena och fräscha ut igen.

Varumärke

2 träffar.

Köp skoborste online

Genom att använda en skoborste kan du enkelt avlägsna smuts och damm från ytan och få dina skor att se rena och fräscha ut igen.

Skoborsten är en viktig del i rengöringen av dina skor

Skoborstar kommer i olika former och storlekar, beroende på deras specifika användningsområden. De är vanligtvis tillverkade av trä eller plast och har borst av olika material, såsom hårda borst av hästtagel, mjukare borst av nylon eller borst av naturfiber. Varje typ av borste har sina egna egenskaper och är utformad för att hantera olika uppgifter.

En av de viktigaste funktionerna hos skoborstar är att rengöra skor från smuts och damm. Skor utsätts för dagligt slitage och kan samla på sig smuts och damm som kan fastna i materialet. Genom att använda en skoborste kan du enkelt avlägsna smuts och damm från ytan och få dina skor att se rena och fräscha ut igen.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.