Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/herr/fars-dag

Fina fars dag-presenterFars dag är en speciell tid då vi hyllar och hedrar de fantastiska papporna i våra liv. Det är en dag då vi visar vår uppskattning och kärlek genom fina presenter som symboliserar den omsorg och kärlek de ger oss varje dag. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska ge sin pappa i present. För vad ger man egentligen till någon som redan har allt? Nedan har vi listat några utvalda favoriter att ge bort till sin pappa.Presenttips från STENK

Det svenska varumärket som erbjuder kvalitativa, designade och funktionella regnplagg. Just nu får du som medlem i Club Solemate 20% rabatt på allt från STENK, gäller t.o.m 12/11 2023. I sortimentet hittar du fina presenter att ge bort såsom gummistövlar, vattentäta skor, snygga regnjackor och tröjor i powerstretch material.


Dunväst och dunjacka i stilren design

Fars dag närmar sig, och du letar efter den perfekta presenten som inte bara håller din pappa varm, utan också värmer hans hjärta. Vad sägs om att överraska honom med en stilfull dunjacka eller dunväst? Just nu får du som medlem i Club Solemate 500kr rabatt på modellen Lucas, gäller t.o.m 12/11 2023.

Storlek
Varumärke
Varugrupp
Pris
Sortera efter

39 träffar.

Fina presenter att ge bort på Fars dag 2023

Far, farsan, pappa, pappsen, papi, bonus.. fira honom på fars dag! I Sverige infaller fars dag andra söndagen i november vilket är den 12 november 2023. Det är en dag då vi visar uppskattning för deras kärlek och alla minnen vi delat tillsammans med dem. Vare sig det handlar om att lära sig cykla, bygga trähus, eller bara vara där för oss när vi behöver dem som mest. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska ge sin pappa i present. För vad ger man till någon som redan har allt? Du är inte ensam om att leta efter fina fars dag-presenter, nedan har vi därför listat fina presenter att ge bort till sin pappa.

 

Fars dag 2023 infaller 12/11

Fira din kära far med en fin present i år! Vi på Scorett har flera fina erbjudanden för dig som är medlem i vår kundklubb. Du kan exempelvis köpa herrprodukter från STENK. Kanske behöver din pappa en ny regnjacka? Eller ett par nya skor? Kanske saknar han en snygg dunväst eller behöver ett par nya innetofflor? Upptäck våra tips och klicka hem något som du tror din kära far skulle bli glad att få!

 

Shoppa fars dag-presenter hos Scorett

Låt oss göra Fars dag till en tid att skapa ännu fler minnen och uppskatta den värdefulla kärleken som våra fäder ger oss varje dag. Klicka hem en fin present att ge bort eller besök din närmsta Scorettbutik för personlig service. Tips: Du kan även köpa presentkort i våra butiker - en mycket bra fars dag present till någon som redan har allt!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.