Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Scorettgruppens försäljning sker både i butik och online. Vi har lyckats kombinera dessa kanaler på ett effektivt sätt, där även butikerna kan sälja allt som finns på e-handeln. Det gör att alla våra butiker får tillgång till exklusiva varor som finns online. Varje butik tillhandahålles därmed ett stort utbud för att kunna möta kundernas förväntningar. Många e-handelskunder väljer leverans till butik. För oss är det viktigt att få in våra webshopkunder till butik, då vi får den personliga kontakten och kan kommunicera kring användningsområde och skovård. Det blir även mindre påverkan på miljön då vi samfraktar dessa varor med butikens varor.

All Inclusive finns idag på Scorettgruppens andra butikskoncept Håkanssons skor. I tjänsten säljer vi service och underhåll av dina skor. Tjänsten finns till för att göra det så enkelt som möjligt för dig att ta hand om dina skor på bästa sätt, och låta skorna leva länge. Det är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete. All Inclusive kommer att lanseras i samtliga av Scorettgruppens koncept under år 2020.

Påsar. Vi arbetar målmedvetet med att minska användningen av påsar. Alla sorters påsar har en negativ påverkan på miljön. Vi tar därför betalt för våra påsar, samt upplyser kunderna om dess miljöpåverkan.  Våra plastpåsar är gjorda i återvunnen plast eller plast gjord av sockerrör, som är en förnybar råvara. Vi förespråkar återanvändning av påsarna och erbjuder även flergångspåsar. Vi ser att konsumtionen av påsar har minskat väsentligt sedan start och att över hälften av våra kunder numera avstår från påsen. För de påsar som vi ändå säljer går pengarna till ändamål för en social och/eller miljömässig utveckling.

Skolådor. Vi tillverkar våra skolådor i premiumlook och material, då tanken är att de ska återanvändas som förvaringslådor i kundens hem. Vi har även skolådor med handtag så att kunden slipper köpa till en påse.

Skovård. Alla Scorettgruppens säljare får en utbildning i skovård, och vilken slags vård som passar till vilka material och skotyper. Vårt skovårdsutbud har tagits fram för att värna om miljön. Både genom att du kan vårda dina skor så att de lever längre, men även då innehållet i skovården är framtaget utefter bästa möjliga sätt för miljön – utan att rucka på funktionen. Transparens är viktigt. Du finner en lista på vad våra skovårdsprodukter innehåller här.

Kunniga säljare. Vi lägger stor vikt vid att våra butiksmedarbetare är uppdaterade, och känner sig trygga och stolta över vårt hållbarhetsarbete. Vi tar därför fram produktkataloger med tydlig och detaljerad information för att utbilda våra säljare på bästa sätt.

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.