Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vi kräver att våra leverantörer följer strikta kemikaliekrav för alla produkter. Våra kemikaliekrav finns samlade i en kemikalierestriktionslista som vi uppdaterar kontinuerligt. Restriktionslistan är baserad på REACH och BPR som är EU-lagstiftningar och POPS som är en internationell överenskommelse. I utvalda fall sträcker sig restriktionslistan över lagen. För att kontrollera så att kraven följs gör vi även stickprovstester.

Scorett är sedan 2011 medlem i Kemikaliegruppen som drivs av test- och forskningsinstitutet Swerea IVF. Genom Kemikaliegruppen får vi stöd i vårt kemikaliearbete och information om vad som är på gång inom kemikalielagstiftningen internationellt och nationellt. Genom Kemikaliegruppen har vi tillgång till ett stort nätverk av företag som jobbar aktivt med kemikaliefrågor.

Vi på Scorett strävar efter att minska kemikaliehanteringen i skotillverkningen. Därför håller vi kemikalieutbildningar för våra designers och inköpare som hjälp att bygga den kunskap och det medvetande som behövs i diskussioner med leverantörerna.

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.