Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Vi på Scorettgruppen är medvetna om våra transporters miljöpåverkan, både transport av varor och tjänsteresor. All typ av transport medför en viss del utsläpp, därför är det viktigt att utvärdera och välja det transportsätt som medför minsta möjliga utsläpp.

Transporterna inom Europa görs med lastbil och tåg, där lastbilarna sampackas och fylls. Vi arbetar med orderplanering och tydliga packinstruktioner till våra leverantörer, detta för att undvika att för mycket emballage används i onödan alternativt att luft fraktas. Vi väljer speditörer som kan erbjuda oss flexibilitet, men som också förstår sig på transporternas påverkan på miljön. De rederier som anlitas är alla medlemmar i CCWG.

Från Asien fraktar vi främst våra leveranser med båt. Vi använder oss även av en del tågfrakt från Kina. Fördelarna vi ser med tåg är en halverad leveranstid jämfört med båt, inga direkta förorenade utsläpp i hav och natur, samt väsentligt mindre koldioxidutsläpp än flyg när det behövs ett snabbt leveransalternativ. Vi har en strikt policy mot flygfrakt där flyg endast får användas i absoluta nödfall.

Vårt centrallager är beläget ihop med vårt huvudkontor i Varberg. Här anländer alla produkter för att sedan fördelas ut till våra butiker. Vi arbetar med ”styckeplockslager”, vilket optimerar butikernas lagerhållning väsentligt. Det innebär att en butik ska ha ett behov av minst åtta par skor för att generera till ny leverans (då sampackas de artiklar och storlekar som butiken saknar). Vår e-handel lagerhålls också på vårt centrallager. Vi erbjuder både leverans till butik och direkt till kund, fördelen med leverans till butik är att vi då samkör den med butikens ordinarie leverans.

Scorettgruppens försäljning sker både i butik och online. Vi har lyckats kombinera dessa kanaler på ett effektivt sätt, där även butikerna kan sälja allt som finns i e-handeln. Det gör att alla våra butiker får tillgång till exklusiva varor som finns online. Varje butik tillhandahålles därmed ett stort utbud för att kunna möta kundernas förväntningar. Många av våra e-handelskunder väljer leverans till butik. För oss är det viktigt att få in våra e-handelskunder till butik, då vi får den personliga kontakten och kan kommunicera kring användningsområde och skovård. Det blir även mindre påverkan på miljön då vi samfraktar dessa varor med butikens varor.

0 träffar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.