Sparade produkter

Laddar favoriter...Vagabond Shoemakers

A/W 2023 kollektion

Vagabond Shoemakers välkomnar hösten med en bred kollektion som omfattar allt från omarbetade klassiker till säsongens statement-styles med unika detaljer. Låt dig inspireras av några av våra handplockade favoriter från säsongens nya kollektion.
Ballerinas

Ballerina-trenden lever kvar inför hösten och Vagabond presenterar flera varianter av den klassiska skon. Upptäck allt från minimalistiska silhuetter till Mary Jane-flats med dekorativa detaljer. Missa inte säsongens stilrena style Jolin - designad med en tidlös, Mary Jane-look som kompletterar höstgarderoben.

https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_vagabond_shoes-and-trends_b2_v38_2023.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_vagabond_shoes-and-trends_b3_v38_2023.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_vagabond_shoes-and-trends_b1_v38_2023.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_vagabond_shoes-and-trends_b4_v38_2023.jpg
https://www.scorett.se/pub_docs/files/scorett_vagabond_shoes-and-trends_b5_v38_2023.jpgStövletter och Boots

Med höstens ankomst inleds även boots-säsongen. Vagabonds AW23 kollektion erbjuder allt från moderna vardagsboots till säsongens statement-stövlar som sätter tonen för höstens mode. Upptäck bland annat western-inspirerade Alina, de tidlösa Hedda-bootsen och 90-talsinsprerade platform-modellen Dorah - höstens boots och stövletter från Vagabond har något för alla stilar och tillfällen.


Stövlar

Stövlar har en stark koppling till hösten och är ett stilsäkert val som håller dig bekväm och snygg genom hela säsongen. De populära Kenova-stövlarna kännetecknas av det knähöga skaftet och sin modern twist till säsongens chunky silhuetter. Upptäck säsongens stövlar från Vagabond som håller från säsong till säsong. 

    Bli vår solemate!

    Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

    Bli medlem
    01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

    Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.