Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

110 träffar.

Skor från ECCO online

Danska ECCO är kända för sin höga kvalitet och innovativa design. Deras skor har vunnit popularitet över hela världen på grund av deras kompromisslösa fokus på komfort, funktion och stil.

 

En av anledningarna till att skorna från ECCO är så omtyckta är på grund av deras exceptionella komfort. ECCO lägger stor vikt vid att skapa skor som passar och stöder fötterna på bästa sätt. Genom avancerad teknik och forskning har ECCO utvecklat sina egna unika sulor och dämpningssystem för att ge optimal komfort och avlastning under långa promenader eller perioder av stående. Deras skor är kända för att ge en mjuk och behaglig känsla från första användningen.

 

ECCO använder noggrant utvalda material och genomför noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att varje par skor uppfyller deras höga standard. Deras hantverksskicklighet och precision i tillverkningsprocessen resulterar i hållbara skor som tål daglig användning och slitage under lång tid. Skorna är konstruerade för att behålla sin form och kvalitet över tiden.

 

Varumärket är också kända för sin innovativa design och teknik. ECCO strävar efter att skapa en naturlig passform, med skor som är designade för att följa fotens konturer. ECCO:s skor är omsorgsfullt konstruerade för att passa foten i stället för tvärtom och extra omsorg läggs på detaljer och kvalitet hos varje individuellt par. De strävar efter att kombinera stil med funktion och erbjuder skor som är både fina och praktiska. Med en variation av modeller och stilar kan du hitta allt från eleganta lågskor och bekväma sneakers till robusta vandringskängor och sandaler. Oavsett vilken aktivitet eller tillfälle du behöver skor för, finns det en ECCO-modell som passar dig.

 

Skor från ECCO hos Scorett

Vi på Scorett gillar ECCO! Därför erbjuder vi ett brett sortiment av damskor och herrskor från varumärket. Hos oss hittar du sneakers, kängor, loafers och stövlar samt flera andra skomodeller. Upptäck säsongens nyheter från ECCO här. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du får personlig service!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.