Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Rieker

Tyska Rieker utmärker sig främst i sin passion för högsta kvalitet och skön passform, där fokus ligger i stötdämpning och ergonomi. Ett varumärke som inte bara möter kundernas förväntningar utan överträffar dem genom att erbjuda skor som är en njutning för fötterna.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

93 träffar.

Shoppa skor från Rieker online

Tyska Rieker utmärker sig främst i sin passion för högsta kvalitet och skön passform, där fokus ligger i stötdämpning och ergonomi. Ett varumärke som inte bara möter kundernas förväntningar utan överträffar dem genom att erbjuda skor som är en njutning för fötterna.

 

Varumärket Rieker är synonymt med överlägsen komfort, innovativ design och en tradition av att skapa fotbeklädnad som går bortom enbart mode. Med en historia som sträcker sig över flera decennier har Rieker vuxit till ett varumärke som inte bara möter kundernas förväntningar utan överträffar dem!

 

Skön komfort är signum för Rieker

Rieker har gjort komfort till sitt signum. Varje par skor är resultatet av avancerad teknik och noggrant utvalda material för att skapa en oslagbar komfortnivå. Antistressfunktioner är kärnan i deras konstruktion, vilket inkluderar flexibla sulkonstruktioner, stötdämpning och lättviktssystem. Detta gör varje steg blir till en lätthet varje dag.

 

Rieker förenar komfort med innovativ design på ett sätt som få varumärken lyckas göra. Varje sko är skapad med precision och omsorg, från de eleganta detaljerna till de ergonomiskt formade sulorna. Det är denna uppmärksamhet på detaljer som gör att deras skor är mer än bara fotbeklädnad. Oavsett om det är eleganta klackar, avslappnade sneakers eller funktionella kängor, har Rieker ett varierat utbud av damskor och herrskor som täcker alla aspekter av livet. Varje modell är skapad för att passa olika tillfällen, samtidigt som den levererar den konsekventa komfort som har gjort Rieker känt över hela världen.

 

Handla skor från Rieker hos Scorett

Det som vi på Scorett gillar med Rieker är att de förstår att skor inte bara är en accessoar utan också en praktisk lösning för olika väderförhållanden. Rieker tar inte bara hänsyn till komfort och design utan har också börjat ta steg mot hållbarhet. Genom att använda miljövänliga material och fokusera på långvarig hållbarhet strävar Rieker efter att minska sin påverkan på planeten och skapa skor som är medvetna om både människor och miljö.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.